İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ısrarlarına boyun eğmemek için fazla direnemeyebilirsiniz. Siz birbirinizi biraz daha yakın tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz, o ise çok aceleci davranıyor.

Endişelerinizde haklı olabilirsiniz. İş arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başlayabilir.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Sürekliliği de mümkün görünen bu gelir, sizi çok rahatlatacak. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonradan zorlanmamanızı sağlayacak.

Çevrenizde hiç daralmayan geniş bir dost halkası var. Her zaman onların yararını görüyorsunuz. Dostluk anlamında ektiklerinizi biçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

18 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:48 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza mesafe koyabilir, duygularınızı belli etmezsiniz. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 00:59 Ay-Uranüs görünümü, maddi açıdan güvende olmak isteğinizi işaret ediyor. Belki bu yüzden hassassınız. Bir şeylerin yolunda gitmeyişi sizi üzüyor. O zaman yeni bir sayfa açmaya, farklı yollar denemeye açık olunuz. Saat15:51 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda daha tutumlu olmamız gerektiğini işaret ediyor. Hesabımızı iyi yapmamızda yarar var. Saat 14:34 Ay-Satürn karşıtlığı, güvencenin önemini vurguluyor. İster istemez soğuk, mesafeli durabiliriz. Ailemizin ihtiyaçları, sorumluluklar ve dış dünyanın şartları üstümüzde baskı yaratabilir. İnsanlar farklı bir şeylerden söz ederken, bizim aklımızda geleceğimiz vardır. İhtiyaçlarımızın karşılamak, ayakta tutabilmek her şeyden daha önemlidir. Bu görünüm sizi kazanç elde etmek amaçlı işlere yöneltecektir. Saat 19:49 Merkür-Satürn görünümü, sizin inandığınız ve üstünde durduğunuz konuların başkaları tarafından da desteklenmesini istediğinizi gösteriyor. Şu aralar hukuki,veya özel konularda görüşmeler olabilir. Umutsuz değil bilakis olumlu düşünün. Sonuçta zorlukların üstesinden gelecek kişi sizsiniz. Güzellikler hayatınızda baki olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

18 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ani kararların günü değil. Mantıklı ve yapıcı olman gerek. Önemli konuşmalar yapabilirsin.

18 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarınızı toparlayacağınız ve uzun vadeli yararlı ortaklıklar içerisinde olacağınız güzel bir süreç başlıyor. Maddi konularla ilgili atacağınız adımlar ve ve yine bu konuyla ilgili görüşeceğiniz kimseler sizlere bambaşka kapılar açarak uzun süredir hayalini kurduğunuz başka bir yere yerleşme hayalini tekrar canlandırabilir.

18 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınız ile ilgili planlamanızı yaparken, sezgileriniz ön planda olabilir. Bereketli bir gün olabilir. Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilir. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile bireyleriyle ilgilenebilirsiniz. Merak duyduğunuz konularda, araştırmalar yapabilirsiniz. Eğitimlere , seminerlere katılabilirsiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN konumu sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak. Onların sevincine ortak olacaksınız.

18 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi biraz yorgun ve isteksiz hissetmeniz mümkün. Ancak, moraliniz yüksek ve istekleriniz olumlu. Olaylar sizin istediğiniz gibi gelişecek. Sevdiğinizin sıcak ilgisi kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayacak.

18 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tamamlanması gereken işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Başkalarının parasal sorumluluklarının manevi konularda sizi güçlendirdiğini görebilirsiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü yönetici gezegeniniz Merkür ile baş öğretmen Satürn arasında meydana gelecek olacak destekleyici görünüm, geri plana attığınız yarım kalan işlerinizi tamamlamak için size harika bir fırsat sunacak. Gizli ortaklık tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. İletişim konusunda yeteneklerinizi geri planda ortaya koymanız gereken bir süreç.

18 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

18 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>