İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Taraf Belirliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle sakin ve huzurlu bir gün geçirmek isteyebilirsin. Aranızda daha keyifli ve rahat bir muhabbetin oluşu, bazı sıkıntıları çözmek için sana güzel bir enerji katacak bugün.

Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek.

Bugün harcamalarını indirimleri dikkatle izleyerek gerçekleştirebilirsin. Güzel fırsatlar yakalamak ve paranı boşa harcamamak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

Vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri tüketmeli ve sağlıklı beslenmek için dikkatli davranmalısın. Vücuduna giren her gıdanın sana ne kattığını bilmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı mevzuların gecikmesi canını sıkabilir. Eğlenceli olmasını umduğun planlarda değişimler yaşanması genel olarak keyfini kaçırabilir. Ancak canını sıkmadan, önem taşıyan konulara odaklanman daha iyi olacak senin için.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an derin bir uyku çekiyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, ruhani alemlerden çok fazla güç getirecek. Kendinizi biraz hülyalı bir halde, zihniniz bedeninizin dışına yüzüyor gibi bir halde bulabilirsiniz. Bu ayrıksılık hissi, ayaklarınız yere basarsanız geçecek. Protein bakımından zengin yiyecekler tüketin. Sık sık mola verinve yürüyüşlere çıkın. Odak noktanızı bedeninize yöneltmek için biraz egzersiz yapın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenle ilgili özel toplantılara katılabilirsin. Uzun süredir bir arada olmayı planlamana rağmen, aradaki işlerin yüzünden engel yaşadığın kişilerle buluşabileceksin. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, sosyal yaşamında farklı kararlar alabilirsin. İlişkin adına kendini sorguluyorsun, eğer hata yapanın sen olduğuna ikna olursan geri adım atmak için elinden geleni yapacaksın. Önemli kararlar için kendine taraf olmaman gereken bir gün.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kullanmayacağınız bilgiler, cihazlar sizde ağırlık yapabilir. Gereksiz yüklerinizden kurtulmak hayatınıza daha hafif bir etki getirecektir. Kendinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirecek uğraşlar edinmelisiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan almanız gereken ders mucizelere açık ve daha canlı bir insan olmak olabilir. Sosyal olmayı denerseniz beraberinde size popülerlik getirdiğini de görebilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatını günlük hayatının önünde tutman olası. Bu da arkadaşlarını biraz geri planda tutmana sebep olabilir. Bu durumu kafana çok fazla takmamalısın çünkü etrafında anlayışlı ve yardımsever insanlar görebileceksin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir mola verin ve zaman kaybı gibi görünebilecek ama sadece kısa bir zamanda halledilebilecek küçük şeylerle ilgilenin. Günlük rutinlerinize odaklanın, kendinize ve sevdiklerinize karşı yumuşak davranın. Dilediğiniz şey kesinlikle sizin olabilir ancak hayata yeni bir yaklaşım denemeye istekli misiniz? Duygulara sevgi dolu bir alandan hitap ettiğinizde, bu herkesin kendini güvende hissetmesini sağlar ve zorluklar daha hızlı çözülür. Yaşamınızda çok fazla destek var ve aradığınız netlik çok yakın bir zamanda sizi bulacak. Bu gerçekleşene kadar moral bozmadan ve her şeyin harika olacağına güvenerek yolunuza devam edin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygularınızı paylaşmayın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ani değişimler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Abartılı bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, güçlü ve tutkulu istekleriniz partneriniz tarafından yalnış anlaşılarak ters tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir durum da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir tutum içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz "hiçbir şeye katlanma" tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir yolculuk için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Acelecilik görülebilir ve daha çabuk ulaşma isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz bugün yoğundur, her an gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>