İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Küslükler Bitiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Düşünceleriniz bugün açık, ancak düşünceleriniz üzerinden harekete geçmenin zor olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi geri tutmaya çalışan kısıtlayıcı bir güç var gibi görünebilir. İçinizdeki disiplin duygusu ortaya çıkacak ve kafanızdaki şey her ne ise buna biraz muhafazakarlık katmanız gerektiğini hatırlatacak. Takip etmeniz ve toparlamanız gerektiren işleri yapmak için bu fırsatı kullanın.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında ilişkiler ve birliktelikler ön planda olabilir. Gündüz saatlerinde açık sözlü, sabırsız ve daha spontane davranabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi hareket etme isteği artabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin planlar yeniden karşına geliyor. Tavırlarının değişmesi, bu sefer işlerini kolaylaştıracak. Genişleten gezegen, hava burcunda düz seyre başlıyor. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, beklentilerin karşılık bulabilir. Yakın arkadaşlarının arasındaki arabulucu görevin had safhada. Çevrendeki kırgınlıkları bitiriyorsun. Akşam için hızlı bir organizasyona katılmak durumunda kalabilirsin.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim hayatına başlama düşüncesi bu aralar sizi yoğun kılabilir. Bu eğitim düşüncesi size zor görünse bile hayallerinizin peşinden gitme cesareti içinde olmalısınız. İlişkinize gerekli özeni ve hassasiyeti daha fazla göstermelisiniz. Alıngan yapınızı kırmalısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi ilişkinizin içerisinde fokuslanmış görebilirsiniz. Net hissedebilir ve net kararlar alabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı üzerine kurduğunuz bazı temel taşlar yerinden oynayabilir, değişim süreci çok kolay olmasa da bu her zaman gelişim için bir fırsattır. Oldukça planlı ve kararlı bir şekilde çıkacağınız yollar, size beklediğinizi olmasa da aslında tam da ihtiyacınız olan şeyi getiriyor. İnsan ilişkilerine yüzeysel yaklaşmaya devam ettikçe, aşkı kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan en iyi şekilde yarar sağlamayı başarabileceksiniz. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışın. Hata yapacak olursanız, zorlabilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın gözlerini kör ettiklerinden biri de siz olmalısınız. Tüm tehlikeleri görüyor yine de bu ilişkiyi yaşamaktan zevk alıyorsunuz. Tutku dedikleri bu olsa gerek! İşinizle ilgili bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>