İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

19 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cuma günümüz saat 09:22 itibariyle Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecektir. Kendinizi iki kuvvetli dürtünün arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan her şeyi sağlamlaştırmak, diğer yandan  kontrolü her an kaybedecekmiş gibi dışa karşı mesafe koymak.  Bilinçli yanınızla,  duygularınız arasındaki gelgitler  ilişkinizde sorunlar oluşturabilir.  Olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olabilir.  Ayrıca günlük enerjiler altında genel olarak tüm burçlar için istenildiği takdirde pozitif düşünmek gayet kolaydır. Yeter ki, olumsuz düşünmeyiniz. Gönlünüzü hoş tutarak, güzel şeyler düşünerek kendi kendinizi motive edebilirsiniz. Saat 20:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yakın çevremizde bulunan eş, dost, ahbaplarımızla olan samimi paylaşımların bizi mutlu ettiğini gösteriyor. Aşk, size kendinizi özel hissettiren bir olgu. Eğer aşk varsa, hayat her anlamda güzeldir diye düşüneceğiz. Saat 22:36 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, bir çok alanda bilgilenmenizi kolaylaştırır ve  cesaret aşılar.  Size bakanlar aslında ne kadar büyük bir donanıma sahip olduğunuzu bugün yakından izleme ve dinleme fırsatı bulabilirler. Liderlik gücünüz gayet yerindedir. Eğer bir konuda size yetki verilirse, bulunduğum  alandaki kişileri peşimden süreklerim diye düşünürsünüz. Keyif dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken,kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkileriniz veyabirliklerinizde stres yaşanabilir. Ancak, sabırlı olmalı ve olayların kendiliğinden gelişmesi beklemelisiniz. Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle akşam saatlerinde zihnimiz açık ve iletişim yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabiliriz. Enerjiğiz ve ilerlemek istiyoruz. Cumartesi ağırlıklı olmak üzere bu hafta sonu oldukça güzel geçebilir. Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları plana almanız gerekiyor. Vurdumduymaz davranırsanız yakın gelecekte sıkıntılı bir konuya dönüşebilir parasal durumunuz.

19 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kariyeriniz vehayatınız için önemli ve başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, ilişkilerinizde güçlü iletişim yetenekleriniz ve zekanızla ön plana çıkarak, olası sorunları çözümleyebilir, davetleri değerlendirebilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusallığınız bugün yüksek olacak ve etrafınızdaki herkesin sorunlarıyla uğraşmak isteyeceksiniz. Harekete geçmek size zor gelmeyebilir. Keyifli ve bir o kadar rahat bir gün sizleri bekliyor. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmalısınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlar ve organizasyonlar yapabilirsiniz. İdare etmenizi gerektirecek koşullar olabilir. Medya, pazarlama, halkla ilişkiler ve eğitim konularında baskın ve isteklerinizin karşılığını alabilme gücüne sahip olabilirsiniz. Bugün yeni bir eğitime başlamak, seminerlere katılmak, kişisel anlamda gelişmenize yardımcı olacak kitaplar almak içinde harika bir gün.

19 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 46' 41" R
Ay
Terazi
19° 59' 48" R
Merkür
İkizler
27° 57' 24"
Venüs
İkizler
28° 59' 36"
Mars
Boğa
05° 21' 53"
Jüpiter
İkizler
04° 58' 55"
Satürn
Balık
19° 16' 47"
Uranüs
Boğa
25° 00' 38"
Neptün
Balık
29° 51' 45"
Plüton
Kova
01° 40' 15"
Chiron
Koç
22° 51' 03"
Lilith
Başak
28° 33' 56"
True Node
Koç
12° 51' 42"
Son Güncelleme : 16/06/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>