İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstek ve heveslerinizin çokluğu ve ağırlığı ilişkilerinize etki edebilir. Keyif sınırlarını çizmenin zor olabileceği bir gün olabilir. Başkalarına da tutabilmeniz zor sözler vermemelisiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, ilişki tercihinizi ilerisi adına düşünerek yapmanızda yardımcıdır. Bugüne dek ne kadar zorlu ilişkiler yaşamış olursanız olun, bundan sonrasında aklınız başınızda beraberlik yaşarsınız. Edindiğiniz tecrübeler ışığınız olur. Hayatınıza yeni birisi girebilir veya mevcut ilişki sorunlarınızı aşabilir, mutlu olabilirsiniz. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, hayallerimize uygun birve güven içinde yaşama arzumuz yoğun. Merkür-Boğa burcunda seyrine başladığı için, biraz suspus olabiliriz. Fazla konuşmaktan hoşlanmayabiliriz veya düşüncelerimizi kendimize saklamayı tercih edebiliriz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, ortaya koymak istediğiniz plan ve projelerinizle ilgili konuları vurgulayıcıdır. Bazı kişilerle bir araya gelerek karşılıklı görüşmede bulunabilirsiniz. İlerisi adına düşününüz. Her yönüyle meseleleri ele alınız. Bu görünüm, yeni bir aşkın işaretçisi olabilir. Daha önce sorun yaşadığınız birisiyle tekrar bağlantı kurulabilir. Dikkatli şekilde duruma bakmakta yarar var. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, psikolojik ve fiziksel yöndeki sıkıntılarımıza çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Mücadelemiz bir hayli yoğun. Ancak gücümüzü bazen aşan şartlar yüzünden zorlanıyoruz. Burada önemli olan, kendinizi geriye çekmemek, yeteneklerinizden şüpheye düşmemek ve her zorluğun altından kalkacağınıza inanmaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır. Eğitimden ticarete kadar hangi alanda ilerlemek istiyorsanız korkmayınız, çaba sarf ediniz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mali konularda alman gereken tedbirleri hayata geçiremiyorsun. Kendini garantiye almak için ödün vermelisin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli bir oluşum içerisine girebilirsiniz. Sakarlıklara ve hızlı hareketlere karşı temkinli olun.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşıp, alınganlık yapabilirsiniz. Gerçek ile hayali ayırt edin. Sevgi anlayışınız çok farklı. Size verilen değeri yanlış anlıyorsunuz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizle beraber sizi eğlendirecek ve keyfilendirecek planlar yapabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyecek, kalabalık yerleri tercih edeceksiniz. 

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle beraber sizi eğlendirecek ve keyfilendirecek planlar yapabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyecek, kalabalık yerleri tercih edeceksiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabah saatlerinden itibaren meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı etkiler mevcuttur. Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Arkadaşlarınızın veya dahil olduğunuz toplumsal kurumların dahiyane fikirleriyle ilişki ve ortaklığınızı sağlam temeller üzerine oturtabileceğiniz 10 günlük bir etkiye sahipsiniz. Öğütlere sıra dışı olsalar bile kulak kabartmanız gerekebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>