İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli görünmüyor. Ama yine de işin sonunda sıkıntılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde sizi olumlu anlamda heyecanlandırıp harekete geçirecek bir haberiniz olacak. Aile ilişkilerine düşkünlüğünüz, bu sevinci çoğaltacak. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Bu sorgulama için yeterince kanıt toplamış görünüyorsunuz. Yine de arkadaşınızı gözden çıkartamadığınız bazı duygusal engelleriniz var.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Parasal konular üzerinde düşünmek, zihninizi rahatlatmak, ilişkinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmak, gerekirse konuşmak için uygun günlerdesiniz. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Saat 12:16 itibariyle Ay-Güneş arasındaki ferahlatıcı görünüm, hem duygusal anlamda hem yenilikleri uygulamaya dökmede sizleri umutlandırıcıdır. Daha önce kaygı duyduğunuz meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Görüşmelerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler içinde elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten böyle olduğunuz zaman çıkış yolu bulmanız kolaylaşır. Boşluktaki saat dilimi içinde sakinlik şart. Yeni bir girişimde bulunmak veya plansız hareket etmek gayet sakıncalı olabilir. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, bugün hafif bir karamsarlık hali veya sorumluluklarınızın yarattığı sıkıntılı durumlar ön planda olabilir. Saat 20:49 Ay-Kova burcunda seyrine başladığında, farklı, sıra dışı bir şeyler yaşamak, özgürce paylaşımlarda bulunmak, yeniliklere kucak açmak amacıyla gün boyu bir hayli hızlı hareket edersiniz. İnsanları sürprizlerle şaşırtmaktan hoşlanırsınız. Üzerinizde denetim kurmayacak, fikirlerinizi sizin bakış açınızla ele alacak insanlarla iletişimde bulunmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizle bağlantıya geçerek ilişkiniz hakkında konuşabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz veya bazı değişikliklerde bulunarak beraberliğinizi renkli hale getirebilirsiniz. Genel olarak gün boyu, uzaklarla bağlantılı iletişiminiz yoğundur. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü değişime açık, yenilikleri kucaklayıcı ve kendinizden emin bir şekilde hayata sarılmanın önemini gösteriyor. Kişi mantıklı ve soğukkanlı bir şekilde düşünürse, ne yapması gerektiğini bulur ve durumunun hiç de zor olmadığını fark edebilir. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güvende hissetmek istediğin bir gündesin. Gereksiz harcamalardan kaçınmaya başlayacaksın.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz yeni tanışmalar yaşantınıza yeni bir heyecan getirebilir. Ansızın oluşan duygusal iniş çıkışlarınızı kontrol etmelisiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi endişeye sokan konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek için çaba göstereceksiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Ortaklı konuları çözümlemeniz gerekebilir. Akşama doğru farklı konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmamalısınız. Hareket halinde olmak, kısa veya uzun yolculuklar yapmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve sıcak davranışları ile haliniz değişecek ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız. İlişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün burç değiştiriyor ve sizi mistik, spiritüel konulara ve maneviyata daha ilgili, meraklı kılabilir. Bu konularla ilgilenen kişilerle tanışabilir, ortak aktivitelerde yer alabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan konuşulabilir. Geçmiş meseleleri gözden geçirmeli, plan ve düzenlemeler yapmalısınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa başkalarının maddi birikimleriyle ilgili önemli başlangıçlara girişebilir, başkalarının parasını yönetebilirsiniz. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Harcamalarınızda hesaplı davranabilirsiniz. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Siz de bu dönemde kararlarınızı almakta acele etmeyin güven duyacağınız kararlar için araştırmanızı yapın. Ayakları yere sağlam basan emin adımlar atın. Merkür bilinçaltı alanınıza giriyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 13" R
Ay
Yay
19° 28' 25"
Merkür
Koç
16° 09' 18"
Venüs
Koç
27° 40' 29"
Mars
Balık
27° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 37"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 21"
Lilith
Başak
23° 02' 18"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>