İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımız, sağlığımız, günlük uğraşılarımızla ilgili konularda etkilidir. Bir amaç ve hedef tayininde bulunarak ayağa kalkmaya, toparlanmaya çalışmalıyız. Derinlemesine düşünmemiz, neler yapacağımızı belirlememiz gerekiyor. Böyle yapmadığımızda verimli olmamız mümkün değil. Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor ve Neptünle yapacağı görünüm, kariyer hayatımızı yakından ilgilendiriyor. Hayalci ve hiçbir anlamı olmayan işlere girişmemeli ve yeteneğimize uygun işler ve projelere yönelmeliyiz. Onun için, önce sağlığımıza önem vermeli, kendimize özen göstermeli ve işimize gücümüze sahip çıkmalıyız. Girişimcilik yönümüz gayet olumludur. Yeniortakları veya güçlü kişilerle iletişimde bulunabiliriz. Karşımıza, bizim projemizle ilgilenen kişiler çıkabilir. Birarıyorsak, bir dostumuz veya başka biri teklifte bulunabilir. Siz yeter ki, azimli ve kararlı olun. Yapıcı çözümlere açık olun. Pes edip, şikayet etmek yerine, girişimci olup araştırın, soruşturun ve kendinize güvenin. İki hafta sonra burcunuzda doğacak Yeniay, size olumlu yönde kapılar açıcıdır. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlardan destek alıyorsun. Bugün hesapladığından hareketli ve eğlenceli bir gün seni bekliyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yeni işler sizi daha fazla sorumluluk altına sokabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminize özen göstermenizde fayda var. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gündesiniz. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte program yapabilirsiniz. Küçük tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani seyahatler görünüyor hayatınızda. Bu seyahat özel yeteneklerinizi sergilemenizi sağlayacak. Maddi konumunuzda artış olması her alanda rahatlamanıza sebep olacak.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız insanların çalışma koşullarında duygusal temalara ve hassaslıklara karşı hazırlıklı olun. Önemli kişiler, girişimlerinizde sizi yanıltabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır tutma durumunda bulunabileceğiniz bir farkındalık durumu edinebilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Hizmet alanınızda takip edeceğiniz yolların ve gündelik işlerinizi halletmek için gerekli yöntemlerin bilincine erişebilirsiniz. Bilhassa üreme organlarıyla ilgili rahatsızlıklarınızın ve tedavi süreci belirlenmesi konusunda doğru etkilere sahip bulunuyorsunuz. Evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık taramasını unutmamalısınız.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 27" R
Ay
İkizler
21° 28' 54" R
Merkür
Koç
24° 08' 44"
Venüs
Boğa
13° 34' 54"
Mars
Koç
07° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 00"
Uranüs
Boğa
22° 56' 11"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 12"
Lilith
Başak
24° 28' 14"
True Node
Koç
15° 09' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>