İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını fark ediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Harcamalarınızın beklemediğiniz bir kaynak yoluyla karşılanması söz konusu. Sizi arayanların ulaşabilecekleri bir konumda bulunmaya özen gösterin.

İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay Oğlak burcunda hareketine devam ediyor. Ekonomik durumunuz bugün ön plana çıkabilir. Geçmişte aldığınız önlemler sayesinde borçlarınızı kapatabileceğiniz, maddi olarak güçlü hissettiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Akşama ilerlediğimizde Ay'ın Uranüs ile kontağı düşünmeden ani bir harcama yapmanıza neden olabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Bu görünümün sonrasında Ay hareketini 21:47-22:06 arasında boşlukta sürdürecek. 22:06'da Kova burcuna geçiş yapacak. Geceyi olumlu gelişmeler yaşayarak kapatabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak istemeyeceksin!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Yalnız kalmaktan hoşlanmadığın kesin, bugün birçok dostunla bir arada olma ihtiyacı içindesin. Ay'ın konumu çevresel ilişkilerde olumlu bir rol oynayabilir ancak lafını kimseden sakınmayan hallerin gün içinde arkadaşlarına sinirlenmene neden olabilir. Sanatsal zevklerin tarzına da yansıyor, etkinlikleri takip etmek için biraz sosyal medyada araştırma yapmak isteyebilirsin. Akşamüstü yaşayacağın boyun ağrısı artık egzersizlere başlaman gerektiğini hatırlatabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kısa süreli heyecanların peşinden gitmek isterken hayatınızın genel gidişatını etkileyen sorunlar olabilir. Yanılgılara açık bir gün dikkatli olmanızda fayda var.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, özellikle psikolojik alanda sıkışma ve kasvet getirmekte. Yine de sorumluluklarınızı ihmal etmemeye bakmalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Komuta edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumda işinizin selameti için ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcu bazen tam işleri yoluna koyacakken kendi kendinizi baltalıyorsunuz. Biraz da düşüncelerinizi kendinize saklayın ne olur. Her aklınıza geleni söylemek zorunda değilsiniz. Uzun ilişkilerdeki problemler devam ediyor. Herkes kendi dünyasında yaşıyorsa, o ilişki bir beraberlik olmaktan çıkmış demektir.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu enerjiniz dalgalı. Önemli kararlar alıp uygulamak için koşullar elverişli değil. Bilinmeyene duyduğunzu yersiz merak ve pesimist tutumlarınız kriz yaratabilir. Objektif olmak önemli.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim bugün sizi sinirli ve huzursuz kılar. İnsanlara karşı toleranslı davranmakta zorlanırsınız. Boşu boşuna sevdiklerinizin kalbini kırıp bir anda gemileri yakmayın. Tarz olarak sınırlarınızı aşıp, kalıbınızdan taşmak isteyeceğiniz bir hafta sonu geçireceksiniz. Canlı yapınızla gruplar içinde dinamik ilişkilere imzanızı atmayı başarırsınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>