İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanlış Anlaşılmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

İstediğinizde iyi bir oyuncu oluyorsunuz. İstediğiniz şeyi elde etmek için cazibenizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. İşlerin yolunda gitmesi için kendinizi bir durumu manipüle ederken bulabilirsiniz. Küçük beyaz yalanlar söyleme konusunda dikkatli olun. Göz açıp kapayana kadar, kendiniz için içinden çıkması imkansız olan çok derin bir çukur kazdınız. Neye başlarsanız başlayın, bitirmeye hazır olmalısınız.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Bugün size gayet önemsiz görünen bir konuda epey yaygara kopacak. Çevrenizdeki her şeyin güzelliğini ve önemini görmeye çalışın. Aynı zamanda kendi hakkınızı teslim ettiğinizden de emin olun. Egoların bugün boyunca geçireceği bazı değişimler dış dünyaya dair verdiğiniz tepkileri etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcılığınızı zorlamayın. HArika bir şey üretmek isteyebilirsiniz ama ilham perisine ihtiyacınız olabilir. Ve ne yazık ki, ilham perisi bir kararsız varlıktır. Parmağınızı çekip çağıramazsınız. Yavaşça, nazikçe koaksiyel olmalısınız. Bunların hepsi zaman alır, ancak sonuç çabaya değer verir. Şimdilik oturmalı ve beklemeli ve size geleceğine güvenmelisiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı ülkelerle ya da kültürlerle yapacağın iletişim bazı ani seyahatlerin çıkmasına vesile olabilir. Eğer uzakta yaşayan bir aşkın var ise bugün sosyal medya üzerinden birbirinize atıfta bulunma konusunda dikkatli olun. Bu hızlı trafik farklı algılamaların oluşmasına neden olabilir. İşinden yeni ayrılmış bir İkizler burcuysan yeni yılda yeni biriçin daha seçici davranabilirsin. Harcamalarında daha dikkatli oluyorsun.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir durumun derinliklerine inmek istiyorsanız buna geniş bir yelpazeden bakıyor olmalısınız. İdeallerinizi tekrar sorgulayın ve yeni hedefler belirleyin.Kendinizi bu hedeflere mecbur kılmak için kendinize belirli bir süre koyun ve o süreye uymak için gayret gösterin.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

2 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çatışma ve kopmalar olabilir. İletişimde olduğunuz çalışma arkadaşlarınıza karşı dikkatli savunma yapmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işler için karar vermeniz gerekebilir. Bazı konularda farkındalık içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde karmaşık düşünceler zihninizi yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığın hakim olacağı bugünlerde niyetlerinize mucizevi yollardan da gidebileceğinizin farkına varmalısınız. Kendinize şans vermeli ve eleştirel olmaktan kaçınmalısınız.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünortamınızda, sağlıkla bağlantılı koşullarda beklenmedik bir durum oluşabilir. Strateji ve planlarınız istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, dikkatli olmak gerekmekte.

2 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün altıncı hissiniz çok kuvvetli ve insanların yaptıklarının altında neler yattığını çok rahat anlayabiliyorsunuz. Bu yeteneğinizi işinizde de kullanmalısınız.

2 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sosyal çevre evinizde, Şiron ile kavuşum yaptığı sabah saatlerinde sosyal çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenebilirsiniz.Kendi sorunlarınızı çözmenin pek kolay olmayacağı bugünü başkalarının sorunlarının çözümüne yardım ederek değerlendirebilirsiniz. Krizler evinizde gerçekleşen Merkür ve Jüpiter kavuşumu finansal problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendirebileceğinizi gösteriyor. Ay'ın Merkür ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacağı akşam saatlerinde finansal destek arayışınız olumsuz sonuçlanabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak maddi konularda,ve para konularında ciddi, resmi kişiler, otorite figürleri mücadeleci yönünüzü ortaya çıkarabilir ve baskı altında hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerden yana şanslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda güzel haberler alacaksınız. Özellikle eşiniz ve ortağınızla beraber yaptığınız işlerden ve projelerden gelir elde edebilirsiniz. Enerji seviyeniz yüksek ve değer verdiğiniz her konuyu, düşünceyi daha büyük bir ısrarlar ortaya koymak istiyorsunuz. İşinizle ilgili duygusallığınızı bir kenara koymanız gerekiyor.

2 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılarınızla ve yaptıklarınızla öne çıkacağınız ve parlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Planlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda şans sizden yana olabilir ve sizi destekleyebilir. Organizasyon, düzen, disiplin gerektiren konularda harika işler çıkarabilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>