İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde birtakım danışmalarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bunları bulabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla beraber huzurlu bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün içinizde bir sevinç olabilir. İdeallerinizi gerçekleştireceğinize dair bir umut besleyebilirsiniz. Günün genelinde pozitif bir görünüm hakim. Siz hayal edin o gerçek olsun. Günün şifresi bu aslında, sadece eyleme geçmek size kalmış. Bir başka konu ise maddi konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak tutarlar elinize geçebilir. Eşiniz veya yakınlarınız da size destek olabilir. Akşama doğru Ay Oğlak'ta ilerlerken Mars ve Plüton'u den açısını devreye sokması sonucu öfkeli ve karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak ediyorsun!Kafanda büyük planlar var. Ama bir yandan ?bunları ne için yapıyorum?? diye sormaktan kendini alamıyorsun. Bu yüzden yolunda gitmeyen bir şey olduğunda, aklındakilerden tamamen vazgeçebilirsin. Bu ne kadar doğru bir düşünce diye durum düşünmelisin. Yeni bir ilişkin varsa, sevgiline dair merakların daha da artacak. Ailesinden, arkadaşlarına hatta geleceğe dair her detayı sorgulayacağın bir gün olacak. Bu durumu abartırsan, sevgilinin içine şüphe tohumları ekmiş olursun haberin olsun. Kuzenin için buruk bir gün olabilir ancak onunla geçireceğin zamanın kıymetini bilmesi, ona karşı sevgini kat kat artırmaya neden olacaktır. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleriniz aktifleşiyor olacak. Aile üyelerinizle yaşadığınız problemleri büyütmeden olaylara haklı ve haksız penceresinden bakmaktan vazgeçmelisiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, ortaklaşa konulara endişe getirebilir. Duygusal alanda olayları biraz akışına bırakmaya gayret edin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir alanda eğitim almak isteyen İkizler burcu üyeleri bugünlerde başarılı olacaklar.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi en rahat bir şekilde insanlara aktarabileceğiniz, kendinizi rahatça paylaşımda bulunduğunuz kişilere anlatabileceğiniz, arkadaş çevresi ve gruplarla keyifli etkinliklere katılabileceğiniz pozitif bir gündesiniz. 18.00 sonrasında arzu ve isteklerinizin çoğaldığı, ilişkilerle ilgili düşüncelerinizin arttığı bir zaman dilimine girerek, partnerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bir konuya yoğunlaşmak faydalı olur. Risk almamakta fayda var. Geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş işler ve ödemeler gündem olurken, sizi yoran ve zorlayan koşullar olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, zorba tavırlar sergileyen kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir. Bu insanlarla baş etmek sizin gibi neşeli biri için pek kolay olmayacaktır. Şiddete ve tartışmaya açık ortamlardan bugün kaçınmakta fayda var. Ayağı yere basan, somut ve objektif fikirlere açıksınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir çeşit gerilim içinde olabilirsiniz ve ufak tefek şeylere bile hemen tepki gösterebilirsiniz. Yine de, bu tepkilerinizin aşırıya kaçmasını engelleyebilirseniz, küçük ya da büyük her türlü aksaklığın düzeltilmesini sağlayacak tartışmalar da yapma şansını bulabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 41' 35" R
Ay
Yengeç
10° 30' 11" R
Merkür
Koç
25° 36' 51"
Venüs
Boğa
15° 19' 31"
Mars
Koç
08° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 18"
Satürn
Balık
17° 31' 25"
Uranüs
Boğa
23° 01' 08"
Neptün
Balık
29° 14' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 42"
Lilith
Başak
24° 37' 40"
True Node
Koç
15° 01' 58"
Son Güncelleme : 12/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>