İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusallığın Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek gelecek planlarınızı direkt olarak etkileyecek. İlerisi için planlar yaptıkça birbirinize daha çok bağlanabilirsiniz. Günün sonunda ilişkinizin daha da derinleştiğini görmek seni şaşırtmasın.

İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak. Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun.

Maddi konularda daha kararlı olmaya özen göstermelisin. Harcama planın hakkında daha dikkatli olmak senin için iyi olacak. Düzenli bir harcama planı yapmak sana uzun vadede de fayda sağlayabilir.

Sağlık konusunda radikal kararlar almaktan çekinmeyeceksin. Egzersiz ve diyet için uzmanlarla görüşüp senin için en uygun programı hazırlamalarını sağlayabilirsin. Soğuk algınlığına karşı dikkatli olmaya devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca sabırlı kalmaya çalışmak senin için önemli olabilir. Soğukkanlılığını korumak sana fayda sağlayacak. Olaylara vereceğin tepkileri kontrol etmek, işleyiş üzerindeki genel hakimiyetini artırabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışarıda tanıştığınız biri çok iyi bir arkadaş olacak ve ilişkinizin daha sonra arkadaşlıktan daha derin bir şeye dönüşmesi oldukça olası. Görünüşe göre duygusal ve ruhsal olarak aynı frekanstasınız.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin ve ailen ilgili konulara bugün daha çok önem vereceksin. Duygusallığının artmasıyla yaşayacağın durumlardan kolay etkilenebilirsin. İlişkinde de istediğini bulamama nedeni olarak kendini suçlamayı bırakmalısın. Eğer ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan kendi yaşam alanının sınırlarını çok daha net belirtmek isteyebilirsin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjik ve çekici bir gün olabilir. Çevrenizin dikkatini iyi yönde çekmek için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinize ve hayatınızdaki insanlara verdiğiniz değeri göstermek için aklınıza gelen fikirleri uygulamaya koymak size daha iyi hissettirebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün son derece hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilir ve bu yüzden biraz strese girebilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında aile büyüklerine desteğiniz gerekebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Unutamadıklarınız tekrar su yüzüne çıkarak düşünmenize neden olabilir. Ancak yine de bırakmanız gerekenler için biraz daha çaba göstermeniz gerekmekte.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi fikirlerinizi ortaya koymak için oldukça uygun bir zemin var! İnsanlar söyleyeceklerinizi duymaya daha açık ve geçmişte yaşadığınız deneyimlerle başkalarına ilham verebilirsiniz. Kendinizden bahsetmek doğal görünmese de, muhtemelen söyleyecek çok şeyiniz var. Başkaları sizi daha iyi anlayabilmek için geçmişiniz hakkında sorular bile sorabilir. Bundan sonra da insanların size daha sadık göründüğünü fark edebilirsiniz. Gerçekleri söyleyin!

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve çevrenize karşı daha tutarsız davranmanıza neden oluyor.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, tatil, eğlence, şans oyunlarından dolayı harcamalarınız çok artabilir. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; aile ve ev konuları gündeminize gelebilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>