İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çizdiğiniz sınır, onun istediklerini gerçekleştirmesini engelliyor. Sizi daha çok aramak, sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Bunu dile getirmekten çekiniyor. Akşama doğur onunla haberleşebilirsiniz.

Bugün biryolculuğuna çıkacağınıza dair bir haber alabilirsiniz. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yer daha önce görmediğiniz bir yer olduğu için sizi heyecanlandıracak.

Parayı önemsemediğiniz için çoğu zaman cebinizde kaç para var bilmiyorsunuz. Bugün bütçenizin üzerinde bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermeden önce bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

Size yapılan uyarıları dikkate alır, üzerine düşünürseniz, ruh haliniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk yaşıyorsunuz. Ne yapsanız size yetmiyor. Oysa son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamınız var. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir bir düşünüp, kaybettiğinizde neler olacağını bir gözden geçirin. Bugün size sahip olduklarınızın değeri hatırlatılabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü,veya ailevi konularda gerçekçi olmak gerektiğini vurguluyor. Dünya ilginç bir yer. Bazen her şeyi incelikli bir şekilde düşündüğümüz ve hayal ettiğimiz halde, en yakınımızdaki kişi veya kişiler bizi üzebiliyor. Belki yabancı olsa, takmayacağız. Ancak öyle değil. Bu durumda bizim de oturup şöyle bir olan bitene bakmamız gerekiyor. Gerçekçi şekilde bunu yapmak lazım. Tamam, iyi niyetlilik güzel hoş da, herkese böyle olacağız anlamına gelmiyor. İdealleriniz var, fikirleriniz, amacınız ve hedefiniz var. Bunları birileri onaylar veya onaylamaz. Siz yolunuzdan eminseniz, birileri başka türlü düşünüyor diye kendinizi yormayın, üzmeyin. Saat 07:22 Ay-Pluto görünüm etkisinde, birileri üstünüzde hakimiyet kurar. Kendi isteklerini dayatır. Siz çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 13:56 Güneş-Chiron arasındaki görünüm, mesleki durum veilişkilerinizi tarafsız ve iyi niyetlilik çerçevesi içinde gözden geçirdiğinizin işaretidir. En kısa zamanda bunları yerli yerine oturtmak arzunuz yoğundur. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, arzularınızın bir hayli ön planda olmasını sağlıyor. Siz her ortamda lider olmaktan yanasınız. Ancak aşkta paylaşımcı olmayı bilirseniz, hem duygusal hem de ilişki anlamında huzur bulursunuz.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borç verdiğin bir paranın bugün sana geri dönmesi oldukça rahatlamana neden olacak. Eş zamanlı birden fazla işle ilgileniyorsan gün içerisinde program karışıklığı yaşayabilirsin. Sorumluluğunda olan bazı işleri eksik ya da hatalı bir şekilde bitirebilirsin. Koparttığın ilişkilerin için ya da vazgeçtiğin projelerin için üzülme ve dertlenme zamanı değil. Farklı olduğunu kabul etmelisin! İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ummadığın kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Bu durum seni sevindirmekten çok şaşırtacak. Bugün aynı zamanda sosyal bir gün. Aniden çıkacak planlara dâhil olmaya da kendini hazır tut derim. İletişimle ilgili beklenmedik aksiliklere karşı tedbiri önceden almanın faydasını göreceksin.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz finansal bir olayın karşılığını bugünlerde alabilirsiniz. Bu durum size aileniz ve yakın çevreniz bağlantıları ile yeniden gelebilir. Sürprizlere açık olmanız gereken bir gün.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda toparlanmayı bekleyen işler için uygun bir gün. Yoğunlaştığınız konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Akşam saatlerinde maddi konular gündeminize gelebilir.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BULUNDUĞUNUZ ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Yeni arkadaşlıklar kuracağınız insanlarla karşılaşacaksınız.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece yoğun, hareketli ve karmaşık bir dönemde bulunuyorsunuz. Düşünce akışınız çok hızlı. Fakat, çeşitli konularda dolanıp duruyor ve asıl ilgilenmeniz gereken alana dikkatinizi yöneltmekte zorlanıyorsunuz.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Deneyimin doğasına düşkün İkizler bugün olaylar hızlı gelişecek. Yeni yatırımlar, üretim olasılıkları sizi harekete geçirse de ani kararlar almayın. Akıl danışmak fayda sağlar. Akşam üstü çatışmalardan kaçının.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet tam size göre bir gün! Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz.Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 25' 57" R
Ay
Terazi
18° 03' 46" R
Merkür
Boğa
05° 38' 25"
Venüs
Boğa
25° 12' 05"
Mars
Koç
14° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 57"
Satürn
Balık
18° 04' 46"
Uranüs
Boğa
23° 29' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 08"
Chiron
Koç
21° 42' 18"
Lilith
Başak
25° 31' 04"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>