İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bilgilerini Doğru Zamanda Kullanıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün çevrende olan bitene karşı hassasiyetin yoğun olacak. Sevdiğin kişi bu hassasiyetten payını alabilir. Duygularını ifade ederken daha sakin kalmalı ve sevdiğin kişiye daha nazik yaklaşmalısın bugün.

İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olacak. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. .

Maddi kaygıların arttığını hissettiğin bir gün olabilir. Bugün parasal konularda önemli kararlar almamak ve büyük masraflara girmemek sana daha iyi gelecek. Bazı harcamalar için aceleci davranmamalısın.

Daha sağlıklı yiyecekler tüketmen gerekecek bugün. Sebze ve meyve tüketimini arttırmalı ve ağır yiyeceklerden uzak durmalısın. Yağlı yemekler seni bugün biraz fazlaca yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz gelişmeler, beklenmedik haberler ve ilginç konuşmalar seni bekliyor olacak. İlginçliklerin nereden karşına çıkacağı belli olmayacak bugün. Ancak bu durum seni germeyecek, aksine daha keyifli bir gün geçireceksin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir İkizler burcuysan çocuklarının arasındaki anlaşmazlığı çözmek isteyebilirsin. Aralarında yaşadıkları fikir ayrılıklarında orta yolu bulmaya çalışıyorsun. İş alanında merak ettiğin konularda merakını gidermek isteyebilirsin. Bunun için aile büyüklerine danışmaktan çekinmiyorsun. Edindiğin bilgileri doğru zamanda kullanmak konusunda bir uzman haline geleceksin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak iyi hissetmediğiniz anların acısını başkalarından çıkarmak isteyebilirsiniz. İçinizde yaşadıklarınız, saklı tuttuklarınız ya da çekindiklerinizin dışa vurumundan da sorumlu olduğunuzu unutmamalısınız. Sert olmak sizi daha çok kıracağı için bugünü sakinlikle ve mantığınızın sesine kulak vererek geçirmenizde fayda var.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemler olabilir. Hayal ettiğiniz şeyleri ortaya çıkaramamak hevesinizi kaçırabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedeceğiniz zamanlar var. Sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Zaman buldukça sanatsal uğraşlarla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan güzel bir süreç geçirebilmek adına partnerinizi iyi anlamaya ve sevginizi ona ifade etmeye çalışın. İdareci olmak sizi oldukça sevilebilir yapacaktır.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrende büyük bir yoğunluk olabilir. Etrafındaki insanların sürekli bir koşuşturması olabilir. Senin de bu koşuşturmalara katılman olası. Bazı şeyleri daha iyi bir hale getirmek isteyebilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız şu anda egonuzu güçlendiriyor olabilir. Sizi gerçekten tanıyan ve seven insanlar, sizi harika biri yapan şeyleri teker teker fark ediyor, övüyor ve sizinle birlikte bunları kutluyor. Bugün her anlamda odak noktası sizsiniz! Etrafınızdaki destekleyici enerji, muhtemelen becerilerinizi daha düzenli bir şekilde sergilemenin bir yolunu bularak, kendinizi güçlendirmeye ve daha da ileriye gitmeye teşvik ediyor. Bu sadece şans değil, hayatınız boyunca irili ufaklı verdiğiniz bütün çabaların bir karşılığı olarak düşünülebilir. Dolaysıyla bunu kabul ederken bir bağış gibi değil, ödünç verdiğiniz bir şeyi geri alıyormuş gibi davranın. Evren siz neye inanırsanız ona inanır.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yılın ilk güneş tutulması gerçekleşiyor. Sosyal çevreniz değişiyor. Çok daha sosyal olacağınız bir döneme geçiyorsunuz. Harcamalarınız bu dönemde artabilir ama finansal açıdan bir taraftan güçleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size güvenmediğini düşünüyorsunuz. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler gündeme gelebilir. Para konularında zayıfsınız, başkaları için yaptığınız harcamaları azaltmalısınız.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 28" R
Ay
Aslan
23° 44' 10" R
Merkür
Koç
29° 35' 03"
Venüs
Boğa
19° 34' 21"
Mars
Koç
11° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 10"
Satürn
Balık
17° 46' 23"
Uranüs
Boğa
23° 13' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 29"
Lilith
Başak
25° 00' 38"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>