İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tahammülün Azalabilir. Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

İnsanlar, yaşadıkları enerji ve hal değişimleriyle seni şaşırtacak. Arkadaşların ve ailenin enerjisine uyum sağlayabilmek için sarfettiğin efor sebebiyle yoğun hissedeceksin. Hareketli bir enerji akışı mevcut, insanlar çok konuşuyor ve ağızlarından söylemek istemedikleri şeyler dökülüyor. Bütün bunlara gezegenlerin etkisi olarak bak...Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinine emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artabilir. Sosyalleşebilir, keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Flörtler ve sevgililerle eğlenceli aktiviteler gündeminizde olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konular ile ilgili sorunlar yaşıyorsun. Aile büyüklerinden aldığın destekle bu konuyu çözüme kavuşturtulabilirsin. Ağır kanlı insanlara karşı tahammülün azalıyor. İşlerinin hep hızlı ilerlemesini istiyor olman çok normal fakat insanların karakter özelliklerinde saygı göstermelisin. Uzun zamandır ortakların ile yürüttüğün biralanından çekilebilirsin.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili gündeminiz yoğun olabilir. Kariyerinizle ilgili bazı beklentileriniz ya da eğitim hayatınızda istediğiniz konuların farklı gelişmesi mümkün olabilir. Israrcı ve talepkar olmaktan vazgeçmelisiniz. Ortak paylaşılan kaynaklarınız adına bazı kararlar vermek isteyebilirsiniz.Yeni yatırımlar için güzel fırsatlar önünüze gelebilir. Bunları iyi değerlendirin.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini sabahtan beri alıyor olmalısınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi oldukça pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. Siz yine de kurgusal konulara karşı dikkatli olmaya çalışın.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkiler gününüze damga vurabilir. Düşüncelerinizde sevgi ve aşk ön planda olurken bunu sözlerinize ve konuşmalarınıza yansıtabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte yaşanılan hikayeler geleceğiniz için çok güzel bir ilham kaynağı olabilir. Aile üyelerinizin birkaçıyla merak ettiğiniz konular hakkında konuşabilir, onların deneyimleri ışığında kararlarınıza yön verebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Seyahatler planlamak ve eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı finansal konulara dikkat çekiyor, bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize sadakat konusunda bir yanlışlık yaptıysanız, bugün bu konuyu öğrenecek. Duygularınızı yönetmek konusunda çoğu zaman zorlanıyorsunuz. Profesyonel bir destek almak size yardımcı olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>