İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. Akşam, objektif yaklaşımlarla belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

İş yoğunluğunuzla bu sıralar iyi bir dinlenmeyi hakkediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacındasınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz. İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, kendini ortaya çıkarmamaya özen gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz.

22 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay Terazi burcundaki hareketini sürdürüyor. Sizler için aşk hayatınız ve çocuğunuz bugün ön planda olabilir. Sabah saatlerinde etkisini gösteren Ay ve Satürn, sonrasında Ay ve Plüton sert kontakları aşk hayatınızda gergin bir zaman dilimi geçirebileceğinizi gösteriyor. Özellikle fazla sahiplenici ve kıskanç tavırlar sizi sıkabilir. Çocuğunuza karşı da verdiğiniz tepkilerin dozuna dikkat etmelisiniz. Akşama yaklaşırken Ay'ın Jüpiter ile olan kontağı bu kara bulutları dağıtıyor. Şansınızın açıldığı, güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Ay'ın 21:10'da boşluğa girmesiyle yeni bir şeye başlamak iyi olmayabilir. Sevgiler, Astromeri

22 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından uzaklaşmaya çalışıyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Yaşamına dair sorgulamaların artacağı bir gün. Hedeflerine ulaşamadığını düşünerek, nerede hata yaptım diyebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, ortağınla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, gideceğin davet sonrası sevgilinle aranda kıskançlık krizi yaşanabilir. Her ne kadar alttan almaya çalışsan da senin de ağzından pişman olacağın sözler çıkabilir. Gereksiz yüklerden, kaygılardan uzaklaşma kararı alabilirsin. Rutinlerinden arınmak için spora ya da sanatla ilgili kurslara yazılabilirsin.

22 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızda soru işareti olarak kalmış konuları artık bir çözüme kavuşturabilirsiniz. Ruhunuzu sevgiyle dolduracak kişilerle iletişim içeresinde olmalısınız.

22 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz. Spekülatif konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, kendinizi fazla kaptırmamaya özen gösterin. Gün boyu akışta kalmaya çalışın.

22 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iyi niyetinizi kullanmaya çalışan insanlar etrafınızda bulunabilir. Bunu durdurmanın en iyi yolu söz vermeden önce düşünmeniz.

22 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her giden, her kayıp bir dönüşümdür aslında. İnsan yıkılanın yerine yenisi yapar. Beden bile hayatta kalmak üzerine programlanmıştır. Siz de her şeye rağmen ayakta kalmalısınız. Özellikle kariyer hayatınızdaki yeni girişimler başarılı sonuçlanacak. Ne çok emek verildi. Aradan 1-2 tanesi devrildi diye koca yapıt çöpe gitmez.

22 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay yaratıcılık, spor,sanat ve aşk konularında yenilenme getiriyor. Bir süredir sosyal çevrede devam eden hassasiyetler hızla çözüme ulaşacaktır. Özdisiplinle çalışmak ve üretmek önem kazanıyor.

22 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birbirinden kopuk pek çok konuyla aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Değişken enerjinizle her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. Acele etmeden sakinlikle konuları teker teker ele alın. Çocuk, hobiler ve aile hayatınızdaki gelişmeler hızlı değişime uğrayabilir. Temel değerlerinize sahip çıkarak dönüşüme direnmeyin.

22 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız etkiler, yakın ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilirler. Açık ve uyumlu iletişim ile sıkıntıların kimseyi kırmadan dile getirilmesi ve çözüm bulmak için ortak hareket edilmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>