İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Öğrenme Kabiliyetin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Günün teması uzlaşma olabilir. İşyerinde veya evde, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu bölünmüş bakış açısı bir kavgaya dönüşmek zorunda değil. En büyük zorluğunuz "kabul etmeyi" öğrenmek olabilir. Birbirinize saygı duyduğunuz sürece her zaman biriyle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu kişiyle paylaştığınız şeylere -arkadaşlık veya takım çalışması gibi- konsantre olmaya çalışın.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Yeni bir rol üstlenebilirsin. Hep başkalarının kararlarına uyum sağlaya taraf olduysan, bugün büyük kararlar alacak kişi sen olabilirsin. Veya, hep karar veren taraf sen olduysan, bugün her şeyi akışa bırakabilirsin. Farklı bir enerji benimseyip değişimlere gitmek isteyebilirsin. Böylece çok daha yaratıcı bir enerjinin akışını üzerinde hissedebilirsin.Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda adım atmaktan çekinmeyin. Fikirlerinizin ve planlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Teklif sunabilir, tekliflerinizden olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Hızlı gelişim gösterdiğini keşfediyorsun. Anlama ve öğrenme kapasiten oldukça yüksek olabilir. Seni kıskanan gözleri etrafında hissedebilirsin.  Sürekli olarak sorun çıkaran kişileri hayatından çıkarmak isteyeceksin. Harcamalarını kısarak, birikim yapmayı düşünebilirsin.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde hareketli bir gündeminiz olabilir. Enerjinizi sevdiklerinizle paylaşmak isterken bunu nasıl yapacağınız konusunda yine ilklere imza atabilirsiniz. Dinlemeyi ve anlamayı da ihmal etmediğiniz zaman bu ilklerin değerini daha da arttırabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. Emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda konuşmanız gereken eksik kalmış konuları tamamladığınız bir günde olabilirsiniz. Ayrıca nedensiz sıkılganlık hali de hissedebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem somut hem de soyut güzelliğe yöneleceksiniz. Aslında, fazla harcama dürtüsünü kontrol edebildiğiniz sürece online alışveriş yapmak için iyi bir gün olabilir. Biraz para savurun, ama fazla açılmamaya çalışın.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, aranızda bir takım huzursuzluklara neden olabiliyor. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal açıdan oldukça olumlu etkiler alabilirsiniz. Sosyal hayattaki faaliyetleriniz ve yakın arkadaş ilişkileriniz sayesinde oldukça rahat ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik durumlara sert tepki göstermeyin yeter.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi bir ilişkiye girmek istiyorsunuz, fakat kendinize uygun bir eş adayı bulamıyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Bugün düşünmeniz gereken birçok şey olacak.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda küçük şeyleri kafanıza takıyor ve sorun yapıyorsunuz. Duygusal konularda ani kararlar almayın ve esnek olun. Mesleğinizde kendiniz dışında gelişen olaylara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz. Bu sizi yıpratabilir. Gereksiz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını görmeniz gecikecek. Ertelediğiniz borçlar birikti! Sağlıkla ilgili küçük bir endişe yaşayabilirsiniz

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>