İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sürpriz Gelişmeler Olabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Kafanı engellere çarpıp durmaya mı başladın? Üstlenmiş olduğun Herkülyen görevleri gerçekleştirmek için kendine daha fazla zaman vermen gerektiği, bunun sebebi olabilir mi?Bunu hoş karşılamak senin için kolay olmayabilir. Bu tip durumlarda, yani aynı şeyi tekrar tekrar sonuca ulaşana kadar yapman gerektiğinde zamanla nasıl baş edeceğini bilmiyorsun. İşte bu sana ders olsun. Sabır bir erdemdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediklerinizin peşinden gitmelisiniz. Hedeflerinizi değiştirdikten sonra temel amacınızın daha öncekilerden çok daha basit olduğunu fark edeceksiniz. Mutlu olmak için yapmanız gereken ne varsa yapın. Yapmanız gerekenleri biliyor ve yapmıyorsanız, mutlu olmaktan korkuyor olabilir misiniz?

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artarken, epey hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim ve seyahatler,görüşmeleri ile ilgili başarı sağladığınız durumlar olabilir. Kardeşlerle yardımlaşmalar içinde bulunabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında bencilce davranan kişilerle karşılaşmaya devam edeceksin. Ay, ateş burcunda hareket ederken, kendisini düşünen kişileri hayatından çıkarmaya karar verebilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sürpriz gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde alışverişe çıkıp kendin için bir şeyler almak isteyebilirsin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konuların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. İnanmakta zorluk çekebilirsiniz fakat değerlendirmekten de geri kalmamalısınız. Öğrenecekleriniz size günlük hayatınızla ilgili farklı bir bakış açısı getirebilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde bazı konuların istediğiniz gibi yolunda gitmemesi sizi tedirgin edebilir. Flört aşamasında olan İkizler ilişkiye başlamakta emin olamayabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biri sizi eleştirmeye kalkarsa kendinizi savunmaktan korkmayın. Diğer insanlar fikirlerini söylemekten korkmayacak ve siz de yapmamalısınız. Birinin sizi dürttüğünü hissedebilirsiniz. Muhtemelen sizden bir tür tepki almak istiyorlar. Nasıl hissettiğiniz konusunda dürüst olun.

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmemelisiniz. Onların yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız  yorucu gelebilir. Bulunduğunuz ortamlarda, kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız kurcalayan konular varsa, bunlara ışık tutmak için bazı kişilerle görüşmeler yapabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Geniş perspektifiniz, olayları çok daha doğru biçimde anlamanızı ve gördüklerinizi de net biçimde ifade etmenizi sağlayabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin sergileyeceği bir davranıştan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı tamamlarken hata yapmamaya özen gösterin. Kıskançlığın sizi yönetmesine izin vermeyin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez ama bugünlerde sevgilinize daha ilgili davranmalısınız. Onun kadar arzulu ve istekli olmayışınız kafasında soru işaretleri yaratıyor. İşyerindeki geçici durgunluk panik yaşamanıza yol açıyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin ve önünüze çıkacak fırsatları görmeye çalışın. Öncekiler sonuç vermedi yeni bir diyete başlamanın zamanı geldi.

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>