İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kabuğuna çekilmek isteyebilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Enerjini yönelttiğin şeyler konusunda daha seçici olmalısın. Zamanını, amaçların adına sağlıksız neticelere yol açabilecek şeyler için harcama. Bugün motivasyonunu sağlaman zor olabilir ama bu gayet doğal. Biraz geri planda kalmak için iyi bir gün. Biraz halsiz olabilirsin; o yüzden enerjini nasıl kullandığına dikkat et. Hızı kendine göre ayarla.Bugün kendinizi dalgın bir şair gibi hissederseniz şaşırmayın. Boşluğa dalıp çekim gücüne kapıldığınız birini düşünebilirsiniz. Onunla yapabileceğiniz konuşmaları ya da aktiviteleri hayal edebilirsiniz. Hayal kurmanın yanlış bir yanı yok. Eğer peşinden gitmeyi göze aldığınız özel biri varsa, hisleriniz hakkında dürüst olun, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yerlerde, dolabınıza ya da çekmecenize sakladığınız çizimleriniz mi var? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareket ediyor. Günün genelinde Ay'ın kurduğu olumlu kontaklar sayesinde hem eğitim hem aşk hayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Eğitimle ilgili başvurularınız varsa gündüz saatlerinde yapmanız iyi olacaktır. 19:13 itibariyle Ay, boşlukta kalıyor. Venüs ve Satürn arasındaki gergin açı akşam saatlerinde aşk hayatınızda ortamdaki tansiyonu yükseltebilir. İçinizdekileri karşı tarafa dökerken kalp kırabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kabuğuna çekilmek isteyebilirsin! Gün içinde gergin olmana sebep olan konulara açıklık getirmeden önce kendin için çözümler üreteceksin. İş yerinde kaos ortamı olabilir. Hiçbir konuya dâhil olmaman senin yararına olacak. İlişkisini yeni noktalamış bir İkizler burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Özellikle son 2,5 yıldırhayatında istediği atılımı yapamayan İkizler burçları için artık devran değişiyor.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçeklere ve mevcut durumunuza göre şekillendirmelisiniz. Bugün yanılgı ve yanlış seçimlerin tuzağına düşmemek için bu sınırlara dikkat etmeniz hayrınıza olacaktır.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodu türevi konularda yorum yapmaktan kaçınmanızyerinizdeki prestijiniz için önemli olacak. Hayatınıza ve seçimlerinize verdiğiniz değeri göreceksiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından aşk yaşamınızda ön planda. Sevdiklerinize, zevk aldığınız konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu dönemde aşık olabilirsiniz. Öğle sonrasında iletişim hız kazanıyor.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam bir sosyal kelebek olacaksınız. Üzerinizde heyecanlı ve çok keyifli bir enerji var. Fikirlerinizi başkalarına aktarın. Düşüncelerinizi iletin. Bir şeyin tam olarak anlaşılmasını istiyorsanız, açık ve net bir şekilde belirtin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Herkese laf anlatmaktan kendinizi yorgun hissedeceksiniz.Sonunda da karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünüp, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu fikirlerden zihninizi arındırıp, bildiğiniz doğru yolda ilerlemeye devam edin. Arkadaşlarınızla dinamik aktivitelere katılıp kafanızı dağıtmakta yarar var.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu ilişkiler ve partnerliklerle ilgili problemler devam ediyor. Eşinizle ilgili konuları büyütüyor veya uzun süredir içinize atıyor, bu sebeple daha büyük patlamalar yaşıyor olabilirsiniz. Dikkatinizi çocuklarınıza ve çevrenizdeki diğer insanlara, dostlarınıza verebilirsiniz. Onlarla zaman geçirmek, odağınızı değiştirecek ve size ilham verecektir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün yaratıcılık ve zevk veren uğraşlarına üzerine eğilebilir ve spekülatif konularla ilgilenebilirsin. Gelişigüzel çalışmaktansa derin çalışmalar içerisine girmen mümkün. Kardeşlerin veya arkadaşlarınla zaman geçirmek, keyif verici faaliyetlerde bulunmak, güven ve paylaşım içinde olmak sana iyi gelebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 53' 17" R
Ay
Başak
04° 26' 50"
Merkür
Boğa
00° 42' 04"
Venüs
Boğa
20° 40' 29"
Mars
Koç
11° 58' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 51"
Satürn
Balık
17° 50' 07"
Uranüs
Boğa
23° 16' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 14"
Lilith
Başak
25° 06' 36"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>