İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aktif olacaksın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaratılış sürecini seviyorsunuz. Bitkilerinizi sulamak veya bir resmi yapmak bile size neşe veriyor. Bu ay, gerçekten önemsediğiniz bir projeyi bitirme şansınız olursa sonuçlardan memnun kalacaksınız. İnsanların nasıl bu kadar olumlu tepki verdiğini görünce şaşıracaksınız. Kendinizle gurur duymalısınız.

Bugün beklediğiniz gün olabilir. Herhangi bir durum süresince tatlı bir konuşma yapmak için nazik, şefkatli ve samimi bir doğanız olduğunu keşfedeceksiniz . Aslında, yaşamınızda çözülmesi gereken bir şey varsa, şu an işleri düzeltmek için çalışmak için iyi bir zaman olabilir. İnsanlar sizin iyi doğanız ve besleyici niteliklerinize karşı daha duyarlı olacaktır.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

En küçük bir şeye bile karar vermekte zorlanacaksın. Bir miktar belirsizlik de mevcut; fakat kaygılanmana gerek yok. Seni ateşleyecek bir çok enerjiye sahipsin. Geçmişten insanlar karşına çıkabilir ve beklenmedik olaylar vuku bulabilir; gününün akışını etkileyebilir. Ustaca yapılmış planlar bile sekteye uğrayabilecektir. Çok da üzerinde durma. Uyum sağla gitsin.Gün ilerledikçe her şey senin için daha iyi olacak ve akşam olunca, tam tempo hareket edeceksin. Bu gece kabuğundan çıkıp birkaç gündür sana olumsuz olarak hükmeden yoğun duygusal durumdan kurtulmak için uygun bir gece. Birkaç arkadaşını yanına al, dışarı çık ve spontane bir şekilde takılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız, çünkü bazı rutinlerin içine fazlaca düşmüş olabilirsiniz. Eğer akşamlarınızı partnerinizle geçiriyorsanız, bugün dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapın. Müzeye gidin, güzel bir film izleyin. Dışarıda bütün gün gideceğiniz parklar ve ziyaret edeceğiniz yerler hakkında planlar yapın. Genel rutininizin dışında bir şeyler yapmanın tadını çıkarın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa burcundaki seyrine bugün devam ediyor. Gün boyunca Ay'ın oluşturduğu pozitif açılar sayesinde artık üzülmek yok. Psikolojik olarak yüksek bir enerjiye çıkıyorsunuz. Geçmişi tamamen silmeye başlıyorsunuz. 16:56-23:57 aralığında Ay, boşlukta ilerliyor. Mars ve Plüton arasındaki güzel açıyla bu akşamdan itibaren maddi olarak güçlenmeye başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aile büyüklerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ay, saat 23:57'de sizlerin burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif olacaksın! Bugün isteksiz olduğun bir işe odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsin. Eğer yatırım yapmak gibi bir fikrin varsa ortaklıklardan uzak durman gerektiğini anlayabilirsin. Hedefini belirlemişsen oldukça aktif olacaksın demektir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinin yapacağı sürprizle duygusallaşabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın iletişimleri hızlıca kurduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. İfadeleriniz ve tutumlarınız önyargılara sebebiyet verebilir. Bugün sözcüklerinizi iyi seçmelisiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi gizli kalmış konular oluşturabilir. Bilemediğiniz konular hakkında içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili sezgilerinize güveneceğiniz zamanlar var. Gençlerle zaman geçirmek size iyi gelebilir. İşlerinizde yavaşlama söz konusu, ertelediğiniz işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir şeyler öğretecek güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Kariyer bağlamında daha verimli olabilmek adına daha spesifik bir planlama yapmanız gerekmekte.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte ortak maddi konularda,ve para konularında daha kolay ilerleme sağlayabilir,ortaklıklarında ilerleme kaydedebilirsiniz. Eş veya ortağınızın işlerinde düzelme olabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kendinize öne çıkmak, romantik bir çekiciliğe sahip olabilir, ancak bir ekibin üyesi olarak çalışmak çok daha güvenli. Grup içerisinde kendinizden emin olacaksınız. Sadece kaynaklarınızı değil, çeşitli becerilerinizi ve yeteneklerinizi grup çalışmasında ortaya koyun.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geri hareketine artık son veren zamanın yöneticisi Satürn sayesinde ortak paylaşımlar alanında yaşadığınız sorunlara yeni çareler ve çözümler bulabilirsiniz. Kredi ödemek ve borçları kapatmak için önünüze fırsatlar çıkacaktır. Kurumsal yapılarla kurduğunuz diyaloglarda kalıcı çözümler keşfedebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evsel konularda planlarınız var. Ev değiştirmek, yer değiştirmek, tadilat, yeni eşya almak gibi planlarınız olabilir. Hareket kabiliyetiniz, iletişim gücünüz oldukça yüksek. Bu dönemi lehinize çevirmek elinizde. Her fırsatı değerlendirmeli ve kendinizi asla tekrar etmemelisiniz. Kariyer hayatınızın önündeki tek engel kendinizsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kendini güvende hissedebilirsin. Her ne kadar sorunlar yaşansa da verdiğin mücadele de başarılı olabilirsin. Planlarında ailenle uyum içinde olabilir, doğru yatırımlar yapmanın yollarını arayabilirsin. Kulislerden alacağın destekle, sağlam ve uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>