İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dedikodular seni mesafeli olmaya zorlayabilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Egolar bugün kontrolden çıkabilir ve seni hayrete düşürebilir. Çevrendekilere alan tanı ve diyalogların sıkıcılaşmaya başladığını anlarsan sadece gülümse ve başını salla. Verdiklerinin karşılığı olarak neler koparıp alabileceklerini düşünen insanlar sebebiyle havaya bir gerilim hakim olabilir. Kendi içinde sağlıklı bir denge sürdür ve diğer insanların dramalarından uzak dur.Normalde herkesle iyi geçiniyorsunuz. Ama bugün biri sizi çileden çıkartabilir. Arkaplanda bazı sorunlar olabilir. Güç veya ün sizi uğraştıran şeylerden bazıları. Sıkıntı yaşasanız da, kendiniz için ayağa kalkın. Kimsenin sizi kurtarmaya gelmesini beklemeyin. Sizi en iyi savunan yine sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bu sabah gerçekleşen Ay-Jüpiter pozitif görünümüyle beraber şansınızın çok açık olduğu bir güne adım atıyorsunuz. Bugün ümidinizi kestiğiniz şeylerden geri dönüş alabilirsiniz. Saat 19:02'de ise Ay, boşluğa giriyor. Akşam ise Merkür-Kiron karşıtlığı nedeniyle dostlarınıza karşı kullandığınız kelimeler yaralayıcı olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular seni mesafeli olmaya zorlayabilir!Geçmişin ayak izlerinden kurtulmak istiyorsun. Bugün yeteneklerini fark edebilir ortaya çıkarmak için yeni uğraşlar içine girebilirsin. Hayatına dair tüm konularda ailenden destek aldığın bir dönemdesin. Eğer kalbi boş bir İkizler burcuysanortamından birinin sana karşı olan ilgisini fark edebilirsin. Kalp atışın her ne kadar hızlansa da geçmişine dair kulağına gelen dedikodular seni mesafeli olmaya zorlayabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugününü finansal hedef ve beklentilerinizi planlamaya ayırabilirsiniz. Gelir gider dengesi kurmak için ideal bir gündesiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ve arkadaş çevrenizi kötü olaylardan korumak için çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Ortaklarınız ya daarkadaşlarınız arasındaki uyumu artırmak için çalışmalısınız. Kendinizi tam istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konuyla ilgili çok çeşitli düşünceler içine girebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda karar vermeniz ve harekete geçmeniz zor olacak. Ayrıca, gerilimin yaratacağı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Size söylenenlerin yalan mı gerçek mi olduğunu bugün anlama fırsatı yakalayacaksınız. İletişim konusunda hassassınız. Size vaat edilenlerin gerçekleştirilmesini istiyorsunuz. Aşk hayatınız canlanıyor. Çocuk planı olan İkizler burçları müjdeli haberler alabilirler. İlişkilerde çatırdayan kısımların üstüne, bu ara fazla basmamalısınız.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kalabalık bir sosyal çevre içinde olmana rağmen tamamen bireysel kararlar almak isteyebilirsin. Oysa yakın ilişki de olduğun kişilerle beraber harekete geçmek başarılı olmanızı sağlayacaktır. İçinde bulunduğun grup ve derneklerde liderlik mücadelesi verebilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>