İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygularını paylaşıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İkizler öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Atılgan enerjinin farkına var ve bunu kendini ileri itmek için kullan. Büyük bir duygusal yoğunluk söz konusu ve bu seni yeterince dikkatli olmazsan boyun eğmeye zorlayabilir. İşin sırrı ise bu enerjiyi dizginleyip avantajına kullanmakta yatıyor. Çıkması muhtemel olan çatışmanın çapraz ateşine yakalanmamaya dikkat et. Düşünce ve duygularını sabitlemene ve temellendirmene yardım edecek olan o bonkör ve yavaş hareket eden güçten istifade et.Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde inzivaya çekilip biraz dinlenmeye, düşüncelerinizi toplamaya ve son birkaç gündür yaşanan olayları gözden geçirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, şu anda özellikle iyimser ve sahip olduğunuz hedeflerin peşine düşmek için yeterince enerjik hissediyor olduğunuzdan kendinizi gelecekle ilgili planlar hakkında düşünürken bulacaksınız. Bir noktada bu durumu yakın bir arkadaşınızla paylaşıp onun desteğini ve görüşlerini almanız muhtemel.

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 01:32'de Koç burcuna giriş yapıyor. Günün başında Ay'ın Venüs ve Merkür ile yaptığı karşıtlıklar nedeniyle bir hayli gergin olabilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı söyledikleriniz kalp kırıcı olabilir. Günün devamında ise öğleden sonra şansınız açılmaya başlıyor. Keyifli gelişmeler yaşayacağınız, sosyal bir akşamda olacaksınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını paylaşıyorsun!Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, gün içerisinde katılacağın organizasyonda tanışacağın kişiler, ilginç teklifler sunabilirler. Gün içerisinde kişisel açıdan önem verdiğin konularla ilgilenmek isteyebilir, dış görünüşünde değişikliğe gitmek isteyebilirsin. Zekâsıyla seni kendine hayran bırakacak birisiyle de tanışabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin yaşadığı kaygılar seni de strese sokabilir. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerden yardım isteyebilirsin. Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskide kalan ama çözülmemiş olan bir maddi problemle bugün yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İleriye dönük planlarınıza odaklanırken bunları da düşünmeli ve dikkatli olmalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanları sorgulayarak onları daha çok köşeye sıkıştırarak ilerlemek ve bazı konularda haklılığınızı kanıtlamak istiyor olabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşirken bu dolunay hedefleriniz ve planlarınız doğrultusunda vereceğiniz kararlara işaret edebilir. Büyük hayallerinize koşarken ev ve ailenizin beklentileri kendilerini hatırlatabilir.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve başkaları arasında bir anlaşmazlık olduğu için kendinizi küçültmeyin. Pratik zekanız, bugün önemli bir rol oynayacak. Merak etmeyin, bugünün üstesinden rahatlıkla geleceksiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor. Hobi, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, aşk ve çocuk konuları gündeminize oturacak.Güzelliklerin peşinde olmak isteyeceksiniz. Kafa dengi insanlarla bir arada olmak sizi mutlu eder. Sanatsal faaliyetlere ilginiz bu dönemde artacaktır.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilgili, evinizle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu hafta sonu size çok iyi geldi ve aklınıza yeni fikirler gelmesini sağladı. Siz her zaman farklı bir şeyler yapabilecek güçte olduğunuzu biliyorsunuz. Fark yaratmanızı sağlayan insanlarla daha fazla ilgilenmelisiniz. Özelliklehayatınızda, size sürekli köstek olan, işlerinizi baltalayan kimselerle yollarınızı ayırma vaktiniz geldi.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; hızlı ve enerjik bir güne başlayabilir, birkaç gündür yaşanan duygusal çalkantıları üstünden atabilirsin. Kendi hedeflerin doğrultusunda kimseye danışmadan adımlar atman ve uzlaşmaya yanaşmaman arkadaşlarınla ya da sevdiklerinle aranın bozulmasına yol açabilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>