İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dedikodulardan haberdar oluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün geçmiş ilişkiler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Radyoda çalan eski bir şarkı sizi anılara yolculuğa çıkarabilir. Geçmişte özel biriyle birlikte yaşadığınız bazı güzel zamanları hatırlayabilirsiniz. Her şeyin olumlu ve tutkulu olduğu canım cicim aylarını düşünebilirsiniz. Bu eski ilişkiyi hatırlamanız normal. Fakat şu anki fırsatları görmezden gelecek kadar geçmişe takılı kalmayın.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Bugün evinizde inzivaya çekilip biraz dinlenmeye, düşüncelerinizi toplamaya ve son birkaç gündür yaşanan olayları gözden geçirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, şu anda özellikle iyimser ve sahip olduğunuz hedeflerin peşine düşmek için yeterince enerjik hissediyor olduğunuzdan kendinizi gelecekle ilgili planlar hakkında düşünürken bulacaksınız. Bir noktada bu durumu yakın bir arkadaşınızla paylaşıp onun desteğini ve görüşlerini almanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık burcunda bugün 07:32'de dolunay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda stresli olabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yakınlarında yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler bardağı taşıran son damla olabilir. Temkinli ve sakin olmanız, olumsuz bir durumu ileride olumluya çevirebilir. Çalışmayanlar gelecekleriyle ilgili soru işaretleri yaşayabilirler. Merkür bugün Terazi burcuna geçiyor. 3 Ekim'e kadar hoşlandığınız kişiden haber alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir haber bekliyorsanız hayırlı sonuçlanabilir. Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar sizleri aşk hayatında kimse tutamaz. Hayal edemeyeceğiniz güzellikte gelişmeler olabilir. Medikal bir sorundan ötürü çocuğunuz olmuyorsa bu dönem tekrardan deneyin. Bir bebek haberi alabilirsiniz. 16:42'de Ay, boşluğa giriyor. Dolunayla ilgili yazıya erişmek için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulardan haberdar oluyorsun!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Basit işlerle uğraşmak istemeyeceksin. Detay gerektiren her işin peşinde koşuyorsun. Doğal olarak kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin. Hayallerin için mücadele etmen herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Aydınlık bir gelecek için bugünlerinin kıymetini bilmek isteyeceksin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, çocuklarla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Eşinle ters düşmemek adına daha sakin ve yapıcı adımlar atmalısın. Akşam saatlerinde arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesinde, inanamayacağın dedikodulardan haberdar olabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay sayesinde artık her şeyden fazlasıyla emin olduğunuzu söyleyebiliriz. Kendi içinizde bazı sorunları daha fazla büyütmeyin ve artık gerçekleri kabul edin. Yeni olan her başlangıca ise gönül rahatlığı ile ilerlemelisiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün kendinizi huzursuz ve çift fikirli hissedebilirsiniz. Hem eve, ailevi konulara hem de kendi isteklerinize yönelmek gerekebilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün küçükte olsa bir adım atmaya niyet edin ve planlamanızı yapın. Yapacağınız her planlamada destek alabilecek ve şanslı hissedeceksiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşirken bu dolunay hedefleriniz ve planlarınız doğrultusunda vereceğiniz kararlara işaret edebilir. Büyük hayallerinize koşarken ev ve ailenizin beklentileri kendilerini hatırlatabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızla ilgili bir değişiklik yapma ihtiyacınız belirginleşebilir ve daha sonra tam olarak ne yapacağınızı planlamak biraz zaman alabilir. Bugün aklınız karışabilir ve seçimlerinizde karışıklık yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunun 21. derecesinde meydana gelen Dolunay, sizin sezgilerinizi harekete geçirecek.Karşınızdakilerle konuşmaya gerek duymadan iletişime geçebileceksiniz. Aile dizimi, tarot, fal, enerji çalışmalarıyla bugün haşır neşir olmak istersiniz. Mantığın ağır bastığı konularda hayallerinizin peşinden gitmek pek akıllıca olmaz. Bu ikileme dikkat edin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oldukça heyecanlısınız. İçiniz içinize sığmıyor olabilir. Özellikle iletişim konusunda hem çok başarılı hem de çok isteklisiniz. Yeni fikirlerinizi paylaşmak için heveslisiniz. Hayat enerjiniz giderek yükseliyor ve kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Bekar İkizler burçları aşık olabilirler. Yeni adaylar söz konusu olabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kariyerin, sosyal konum ve evinle alakalı konularda bir karar arifesinde olabilirsin. Bugün gerçekleşecek dolunay bu alanlarda seçim yapmana neden olabilir. Beklentilerini yüksek tutmadan kendini akışa bırakmalısın. Romantik ilişkilerin hareketleneceği bir dönemdesin.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>