İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine güveniyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bazı zamanlarda, duygularınıza göre yaşama eğilimindesiniz. Kalbiniz harekete geçmeniz için size ilham veriyorsa, dürtülerinize göre hareket ediyorsunuz. Fakat bugün, seçimleriniz hakkında daha mantıklı olmaya çalışmalısınız. Size zarar verebilecek veya kötü olabilecek bir duruma atlamayın. Aynı zamanda, arkadaşlarınızın kişisel problemlerine karışmayın. Her ne kadar insanlar tavsiye almak için sık sık size yönelse de, biraz mesafeli davranmakta fayda var.

Zihninizi, uzun zamandır tezahür ettirmeye çalıştığınız bazı büyük planlar için ortaya koymuş olabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün aniden bir parça pasta isteyen son derece büyük bir egosu olan bir şeyle veya biriyle çatışan bir çatışma yaşanabiliri. Ya o ya da bu kişi uçağınızı gökyüzündeyken vurmak istiyor olabilir. Hayallerinize dayanmaktan umut etmekten vazgeçmeyin. Bu karşıtlığın yol boyunca yaşanılan maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Bugün odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken, hiçbir şeye çok duygusal yaklaşmamak. İşleri daha hafife alın ve mantığınızla tartın, derinlere inmek için gereken koşulları bulamazsanız da moralinizi bozmayın. Her şeyin dibini eşelemek yerine yüzeye bakarsanız daha üretken olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Kova burcunda devam ediyor. Günün genelindeki pozitif enerjiniz her sorunu çözmenizi sağlayacaktır. Ansızın beklentinizin de üstünde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üniversite ve üstü eğitimlerde başarılar sağlayabilirsiniz. Her zamanki hayata bakış açınızı bugün değiştirdiğinizde aslında sizi ne mutlu ne mutsuz ediyor göreceksinizdir. Saat 08:22'de ise Ay, boşluğa giriyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güveniyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Bugün özellikle statün, egon ve düşüncelerin önemli olacak. Özel bir görüşme hazırlığında olabilirsin ya da birgörüşmesi için hazırlanabilirsin. Trafikte uzun saatler geçirmen sinirlerini bozabilir. Bugün, kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Yakın çevrenin bu konuda senden şikâyetlerini duyabilir ve açıklama yapmak zorunda kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan bir süredir aranızda bağ bulunan kişiye açılmak isteyebilirsin. Cesaretli ve kendine güveniyor oluşun karşı tarafı epey etkileyecek. Akşamüzeri katılacağın davette şahit olacağın konuşmalardan dolayı fikirlerini sorgulayabilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyiyi ve kötüyü ayırt edebileceğiniz bir gündesiniz. Canınızın sıkılmasına aldanmayın, dost-düşman ayrımından sonra kazanan siz olabilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kitap okuma sıklığınızı arttırabilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ilişkilerinde biraz daha hassas davranmanız gereken bir gün olabilir. Otorite konumunda kişilerin farkında olmadan üzerinizdeki etkisi beklediğinizden farklı olabilir. Ev ortamından uzakta daha keyif alacağınız bir gündem sizi bekliyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkiyi daha derin bir seviyeye gitmeye zorlayamazsınız, bu bir takım çalışması olmalı. Bugün ilişkinizin derinleşmesini istediğiniz kişilere bazı deneme soruları sorun; muhtemelen paylaşmaya hazır olacaklar.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati size uzaklardan haber taşır. Uluslararası konular, medyayla ilişkiler, tanıtım faaliyetleri için hazırlık yapabilirsiniz.Seyahat programınızı hazırlayabilirsiniz. Yeni tanışacağınız gruplar ve insanlar zihninizi farklı ufuklarla buluşturur. Uçak yolculukları önem arz eder. Kardeş, komşu, yakın akrabalarla ilişkileriniz hareketli geçer.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu kendinizi dinleme fırsatı bulacaksınız. Kendinizle baş başa kalmak, iç sesinizi dinlemek size kendinizi iyi hissettirecek. Maddi anlamda gücünüzü toplayacaksınız. Bazı İkizler burçları deniz tatillerini yeni değerlendirme fırsatı yakalamış olabilirler. Hukuki konularda dikkatli olmak gerekiyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kendini ifade edebileceğin, yolculuklara çıkabileceğin bir gündesin. Yakın ilişkide olduğun kişilerin cesaretlendirmesiyle ani programlar yapabilir, aşk hayatında ya da çocuklarla ilişkilerinde de seni mutlu edecek gelişmeler yaşayarak, keyifli saatler geçirebilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>