İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerin esniyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.Şu an çok sosyal bir yaşam sürüyor olabilirsiniz. Bir sürü insanın, sizinle vakit geçirmek için sizi sağa sola çekiştirdiğini hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız birden kapınızda bitebilir, hem de hepsi birden! Halini hatrını sormak istediğiniz insanlardan düzinelerce elektronik posta alabilirsiniz. Bu sırada telefonunuz durmadan çalabilir. Bugün herkesle iletişime geçemeyeceksiniz, o yüzden yapmanız gerekenleri önceliklendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Yay burcunda ilerliyor. Ay, gün içinde gergin açılar kuruyor olacak. Bu sebeple sizler de bu gerginliği ikili ilişkilerinizde hissedebilirsiniz. Partnerinizi gözünüzde fazla büyütmüş olabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılamaması hayal kırıklıklarına neden olabilir. Merkür ve Jüpiter arasındaki sert kontak nedeniyle aile içinde söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Olmadık yere sorunlar büyüyebilir. Ay, saat 19:03'ten itibaren boşlukta kalıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerin esniyor!Yeni çevreler edinmek için çok zamanın olmayabilir ancak uzun zamandır görmediğin kişilere mesai harcayabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Yeniteklifleri alman, işinde farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir. Uzun dönemden beri içsel gözlem yaptığın bir süreçtesin. Hızlı ve yoğun geçen çalışma temposu, seni yormak yerine motive edecek. İlişkilerinde uyumlu oluşun sevgilin ya da eşinle keyifli bir gün geçirmene neden olacak. Bir süredir mücadele içinde olduğun aşk hayatına dair olumlu bir gün geçirmek birtakım düşüncelerinde de esnemene yardımcı olacak.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kalbinizin sesini dinleyin. Bakış açınız ve beklediğiniz değişimin fırsatları karşınıza çıkabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitsel konulara ilgi duyabilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın çalışma gücünüzle orantılı işleyeceği gündesiniz. Fazla mesaiye kalabilir, üretiminiz kadar para kazandığınızı görebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi paylaşırken iyice düşünmeniz sizin için faydalı olacak. Konuştuğumuz kişinin sizinle aynı inanç ve düşünceleri sahip olduğunu varsayarak hareket etmeyin. Sonra toparlamanız zor olabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel dünyaya olan ilginizin hayatınıza somut yansımalarını deneyimleyeceğiniz bir gündesiniz.Hayata farklı pencereden bakan kişilerle bir arada olmak sizi huzurlu kılar. Bu hafta harcama ve kazançlarınız arasında bir denge kurmalısınız. Aksi takdirde kontrolsüz harcamalar bütçenizi zorlayabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli değişken bir tutum sergilemeniz, zaman zaman bulunduğunuz ortamlarda yanlış anlaşılmanıza, güven kaybetmenize sebep oluyor. En azından sunduğunuz işler konusunda istikrarlı olmalı ve ısrarla fikirlerinizin arkasında durmalısınız. Bekar İkizler burçlarının aşk hayatları hızlanıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün çalıştığın kurumda ya da aile içi konuşmalarda karşındaki kişiler seni belli kurallar çerçevesinde hareket etmeye zorlayabilir ve isteğin dışında tutamayacağın sözler vermek durumunda kalabilirsin. Yuvanı ilgilendiren önemli konuları pratik bir şekilde çözüme ulaştırırken, sevdiklerinden gelen haberlerle neşen artabilir.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>