İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İmkânlarını zorluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızdaki bütün küçük sorunların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Eğer sorun yaşamıyorsanız, rahatlayabilirsiniz! Fakat sorunlarınız varsa, kariyerinizden ziyade eşiniz, aileniz veya sevdiğiniz kişiye odaklanmaya çalışın. Hayatınızın hiçbir bölümünü ihmal etmeyin, yoksa dengenizi kaybedebilirsiniz.

Muhtemelen herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, yaptığınız şeyi sevmiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bugün, 'zevk ilkesi' ve bunun çalışma ortamında sizi nasıl etkilediği üzerine düşüneceksiniz. Kişiliğiniz göz önüne alındığında, çalışmanızın gelişiminize ve bir insan olarak mutluluğunuza, özellikle bu güzel günde katkıda bulunmaması neredeyse imkansız görünüyor!

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Kendi projelerini veya arzularını gözden kaçırmamaya çalışı Dikkatli olmadığın takdirde, bugün sana dengeni kaybettirecek büyük miktarda güç ve manipülatif enerji etki edebilir. Kendine güven ve işler çok fazla çelişmeye ve karmaşıklaşmaya başladığında hemen geri adım atma. Arabayı yokuş aşağı serbest bırakmak yerine kontrolünü eline al!Sezgisel açıdan kuvvetli anlar yaşayabilirsin. Her zaman bir miktar psişik bir yapıya sahip oldun fakat bazı zamanlar zihnin çok gürültülü oldu! Bugün kendine özel zaman ayırmak isteyebilirsin. Meditasyon yapmak, dua etmek veya günlük yazmak iyi gelecektir. Yaşamını farklı yollardan idame ettirmek için sezgisel olarak bilgiler edinebilirsin. Enerjiler seni daha iyi bir yere taşımak istiyor; o halde bırak sana yardım etsinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cömertliğin bugün senden yardım ya da rehberlik isteyecek bir tarafından sınanabilir. Bazen hayatındaki etkinliklerle fazla meşgul olabiliyor ve etrafında desteğe ihtiyacı olan insanların farkına varmıyorsun. Şansları kapanmış bu arkadaşların için bugün biraz vakit ayırmaya çalış. Onları endişelendirmek için mizah anlayışını kullan ve durumların iyi yanlarını görmeleri açısından onlara yardım et.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. 11:33 itibariyle Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Öğlen saatlerinde gerçekleşen Güneş ve Mars kavuşumuyla aile içerisinde yaşanan sorunların yavaş yavaş düzeleceği bir döneme giriyorsunuz. Venüs-Jüpiter gergin açısıyla ise akşam saatlerinden itibaren evinizle ilgili harcamalarda abartıya kaçabilirsiniz. Yapacağınız gayrimenkul yatırımlarında iki kere düşünmelisiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmkânlarını zorluyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Her şey istediğim gibi olsun derken sorunların bitmemesi başladığın işleri yarım bırakmana neden olacak. Ruhsal ve bedensel olarak kendini hazır hissettiğin birortamı ya da imkânlarını zorlayacak durumlar içine girebilirsin. Eğer kendi işi ile ilgilenen bir İkizler burcuysan muhasebe ile ilgili işlemler aklının karışmasına neden olabilir. Ketum oluşunu bir kenara bırakarak, yakın arkadaşından yardım isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle aranda geçmiş bazı konular sorun haline gelebilir

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz, ortaya çıkmak için sizden gelecek ilk adımı bekliyor olabilir. Olumlu yönü ağır basan bir iletişimle sınırları zorlamanızda fayda var.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha kolay riskler alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta tutku ve heyecanlarınızın peşinde olabilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeye devam.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi geçmişte belki de sınırlamış olan kalıpları şimdi avantaj olarak göre bilirsiniz. İşler iyi gitmeli çünkü hedefleriniz ve üstlerinizin planları bir biriyle uyumlu olacak. Statükoyu bozmadan kariyerinizde akıllıca ilerlemek için yollar bulun.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri tamamlamak için en uygun gün değil. Yine de aklınıza bir sürü iyi fikir gelecek, bunları not alıp en azından başlangıç adımını atabilirsiniz. Tartışmalara ve gerginliklere girmekten kaçının.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu ister öfke patlamalarıyla geçirebilir isterseniz de duygusal birikimlerinizi sizi anlamakta zorlandığını düşündüğünüz partnerinizle paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Yapıcı olmak ve olayların olumlu taraflarını görmek her zaman hayatı kolaylaştırır.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın başı ve siz hala tatildeniz. Geleceğinizi ve gerçekleştirmek istediklerinizi düşünecek bolca zamanınız oldu. Günü yolda geçiriyor olabilirsiniz. Her anlamda değişik fikirler üreteceğiniz bir gün olacaktır. İkizler burcu şu an Zodyak'ta maddi anlamda en şanslı konumda olan burç.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün aşk hayatında öfke kontrolünü sağlaman gerekebilir. Genel sebebi genellikle dış etkenler olabilecek ciddi tartışmalar olabilir; yakın çevrende olup bitenler ve eylemler, başkalarının hayatı sizin aranızda mesele haline gelebilir. Akıllı ve mantıklı davranmalı, duygularına yenik düşmemelisin.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 48' 19" R
Ay
Aslan
08° 20' 21" R
Merkür
Koç
28° 04' 05"
Venüs
Boğa
18° 01' 03"
Mars
Koç
10° 19' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 16"
Satürn
Balık
17° 41' 01"
Uranüs
Boğa
23° 08' 45"
Neptün
Balık
29° 17' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 34"
Lilith
Başak
24° 52' 14"
True Node
Koç
14° 53' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>