İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kuruntulara kapılıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün biriyle temasa geçebilir ve o kişiyle duygusal anlamda ilgilenebilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz! Bugün ruh halinize ve içinizdeki şeylere çok dikkat edin. Çünkü özellikle güçlü olacaklar ve içinizde neyin değiştiğini anlamanıza yardımcı olacaklar. Sadece duygularınızı (müstakbel?) sevgilinizin duygularından ayırma konusunda dikkatli olun.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Hemen hemen herkesle arkadaş olabilirsiniz. Yabancılarla sohbet etmek ve ortak noktalar bulmak sizin için zor değil. Bugün sert bir mizaca sahip biriyle arkadaş olabilirsiniz. İnatçı, gruptan yalıtılmış, hatta huysuz bir insan olabilir. Bu kişiyle bir öğle yemeği yiyip birbirinizi daha yakından tanımanız iyi olacaktır. İçten tavrınızı takdir görecektir. Bu insanın aslında biraz da utangaç olduğunu keşfedebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:57 olduğunda Ay, Başak burcuna giriş yapıyor. Pozitif etkilerin oluştuğu gün içinde 13:37'de Başak burcunun 6. Derecesinde yeniay meydana geliyor. Yeniayda, ailenizde rahatsız biri varsa şifa bulabilir. Sağlığının iyiye gittiğini görebilirsiniz. Ailecek yeni sayfalar açacağınız, geçmişteki sorunları tamamen sileceğiniz bir evreye giriyorsunuz. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuruntulara kapılıyorsun!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Kardeşine yahut çok yakın birine maddi destek sağlayarak, onu az da olsa yükünden kurtaracaksın. Diğer yandan her zaman uzlaşmaktan ve çözüm odaklı davranmaktan yana bir karakter olarak, bugün etrafındaki insanların ufacık sorunları büyütmesi sabrını zorlayabilir. Özellikleyerinde birlikte çalıştığın insanların meseleleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsin. İş yerindeki sorumluluklar seni sıkabilir. Sevdiğin kişinin seni yeterince anlamadığı duygusuna kapılabilir ve isyan edebilirsin. Saman alevi gibi parlamadan önce bunun sadece senin kuruntun olabileceğini de unutmaman gerekiyor. Stres kaynaklı eklem ağrılarına dikkat!

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir bekleyiş içindeyseniz net bir sonuç alabilirsiniz. Bu sırada duygusal olarak rahat ve iyimser olmanız sizin için daha kazançlı olacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü evde geçirmek ve evdeki işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında emeklerinizin karşılığını alamamış olma durumu üzücü etki yaratabilir. Hayatın yeni fırsatlar sunabilmesi için geçmişi bırakmalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay ev ve aile yaşamınızda yepyeni başlangıçlara işaret ederken ailenize yeni bir üye katılabilir, aileniz genişleyebilir, başka bir eve ya da yaşam alanına, mekanına geçebilirsiniz. Hız, beceri, esneklik kazanıyorsunuz.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ister işyerinde merdivenleri çıkın, ister parkta yürüyüş yapın, ister otobüsten bir durak önce inin, hareketi hayatınıza sokun. Enerji akışı için hareket etmeniz gerekiyor. Küçücük bir değişiklik bile hayatınızda inanılmaz bir dönüşüme sebep olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, ev ve köklerinizde derinden bir temizlik yapmanıza işaret ediyor.Aile toplantıları düzenleyip, ortak meselelere detaycı, analitik, eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Aile varlığının mali yönü ve paylaşım konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca aile üyelerinden birinin sağlığına özen göstermek ve bedensel ihtiyaçlarını gözetmek önemli olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal aktivitelerde yer alabilirsiniz. Görüşmeler, buluşmalar, toplantılar dikkat çekici olabilir. Ancak özellikle akşam saatlerinde duygusal gerginlikler su yüzüne çıkabilir, beklemediğiniz, ani tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileriniz ve çocuklarınızla ilgili dengelerin bozulduğu noktalarda duygusal anlamda karamsarlaşabiliyorsunuz. Güzel bir tatili hak ettiniz. Tadını çıkartmalısınız. Birçok İkizler burcu tatil için marjinal seçimler yapmış olabilirler. Yeni arkadaşlıklar edinebilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Yeni çevreler yeni fırsatlar getirecektir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; Yeniay'ın etkisiyle önümüzdeki süreçte, ev ve aile yaşamına yeni bir sistem getirebilir, her şeyin daha düzenli, sistemli olabilmesi için çalışmalara koyulabilirsin. Yuvanda ve ailenle ilgili yenilikler yapmayı planlayabilir, bunun için gerekirse aile bireylerini de karşına alabilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 31" R
Ay
Aslan
08° 10' 04" R
Merkür
Koç
28° 03' 06"
Venüs
Boğa
18° 00' 01"
Mars
Koç
10° 19' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 05"
Satürn
Balık
17° 40' 57"
Uranüs
Boğa
23° 08' 42"
Neptün
Balık
29° 17' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 32"
Lilith
Başak
24° 52' 08"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>