İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 40%

Bir ilişkiniz yoksa, bugün biraz depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Siz bu gece eve yalnız giderken sevdiğiniz tüm arkadaşarınızın planları olabilir! Rahatlayın! İlişkisi olan herkes çok mutlaka diye bir şey yok. Onların da sorunları var ve onlar da bazen çok yalnız ve sinirli hissediyorlar. Bekar olmanın da bazı avantajları var. Bugün bunu en iyi şekilde değerlendirin ve eğlenin!

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hemen hemen herkesle arkadaş olabilirsiniz. Yabancılarla sohbet etmek ve ortak noktalar bulmak sizin için zor değil. Bugün sert bir mizaca sahip biriyle arkadaş olabilirsiniz. İnatçı, gruptan yalıtılmış, hatta huysuz bir insan olabilir. Bu kişiyle bir öğle yemeği yiyip birbirinizi daha yakından tanımanız iyi olacaktır. İçten tavrınızı takdir görecektir. Bu insanın aslında biraz da utangaç olduğunu keşfedebilirsiniz!

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Erken saatteki Ay-Neptün karşıtlığı nedeniyle aile içerisinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kimsenin sizin için empati yapmadığını düşünebilirsiniz. Ay'ın Plüton ile yaptığı olumlu kontak ise maddi olarak toparlanacağınız gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Günün kalanında Ay, 11:46'da yarına kadar boşluğa giriyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün mesaiye kalmış bir İkizler burcuysan, zaman senin için geçmek bilmeyebilir. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak yeterince dinlenemediğini sen de biliyorsun. Sevgilinle bazı yanlış anlamalardan kaynaklı sorunlar yaşasan da bu ona karşı olan duygularını değiştirmiyor. Bugün aynı zamanda samimi olduğunu düşündüğün kişilerin gerçek yüzü ortaya çıkacak. Yoga, resim, fotoğrafçılık gibi kurslara yazılman, zihnindeki yoğunluklardan uzaklaşmanı sağlayacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir durumun derinliklerine inmek istiyorsanız buna geniş bir yelpazeden bakıyor olmalısınız. İdeallerinizi tekrar sorgulayın ve yeni hedefler belirleyin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki konularla ilgilenmek ve ailenizle daha çok uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek gerekebilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta bir şeylere çok kolay bağlanmayan sizler, bir kez bir kişi ya da hedefe bağlanırsanız kitlenebiliyor ve saplantı haline getirebiliyorsunu

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün agresif ve hemen alevlenen birileriyle baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Onların istediklerini hemen yerine getirmek zorunda değilsiniz. Dünya bazı insanların etrafında dönmüyor. Sakinliğinizi korumaya devam...

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. Üstelik zihinsel faaliyetiniz yüksek. Olumlu ve iyimser davranabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliklerde duygusal değişimler söz konusu olabilir. Pozitif anlamda büyüyebileceğiniz gibi, negatif anlamda bazı duygusal yıkımlar da söz konusu olabilir. Çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Anlık değişimlerin genel hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Geleceğinizle ilgili bazı konular kafanızı karıştırabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kafandaki birçok soruyla baş başa kalabilirsin. Ama aynı zamanda kendini ‘'her şeyi değiştirme'' enerjisi içinde bulabilirsin. Yaşam alanınla alakalı bir farklılık gerçekleştirebilir veya yer değişikliği isteyebilirsin. Bunları bir süre daha plan aşamasında devam ettirmeli ve bugünü çok fazla risk almadan geçirmeye bakmalısın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 43" R
Ay
Aslan
09° 54' 54" R
Merkür
Koç
28° 13' 05"
Venüs
Boğa
18° 10' 29"
Mars
Koç
10° 25' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 05"
Satürn
Balık
17° 41' 34"
Uranüs
Boğa
23° 09' 11"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 58"
Lilith
Başak
24° 53' 05"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>