İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Cömertliğin bugün senden yardım ya da rehberlik isteyecek bir tarafından sınanabilir. Bazen hayatındaki etkinliklerle fazla meşgul olabiliyor ve etrafında desteğe ihtiyacı olan insanların farkına varmıyorsun. Şansları kapanmış bu arkadaşların için bugün biraz vakit ayırmaya çalış. Onları endişelendirmek için mizah anlayışını kullan ve durumların iyi yanlarını görmeleri açısından onlara yardım et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 02:07'de Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Çocuğunuzun ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızda sabah kısa süreli gerginlikler yaşanabilir. Merkür ve Uranüs arasındaki uyumlu açıyla gün içinde ailecek sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Akşam itibariyle Venüs-Satürn pozitif görünümü sayesinde ise akıllı gayrimenkul yatırımlarınızla önümüzdeki günlerde güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin!Stresli hallerin bugün çevrendeki kişilere de yansıyacak. Özellikle ailesiyle ile yaşayan bir İkizler burcuysan maddi anlamda kendini yetersiz hissetmen kırıcı konuşmalar yapmana neden olabilir. İş teklifleri, uluslararası bağlantılar gerçekleşirken bir yandan aşk hayatında hız alacağın gelişmeler oluşabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle yaşadığınız sorunlar üzerine fikirlerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin. Ailenden birinin elde edeceği başarı gurur kaynağın olacak. Haftalardır süren yoğun tempon, eklem ağrıları yaşamana sebep olabilir. Dinlenmek için kendine zaman ayırmalısın.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz başta olmak üzere etrafınızdaki insanların kişisel sınırlarını ihlal etmemelisiniz. Fikir çatışmalarından ve buna bağlı savunmalardan uzak durmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın eğlenceli ve yaratıcı yönlerine daha açıksınız. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmek, konuşmak, hızlı bir hayat yaşamak her ne kadar size göre olsa da arada bir dinlenmeli ve bir durup sakin zaman geçirmelisiniz

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kıvrak zekanız ve esnekliğiniz sayesinde özellikle ev ve aile konularında hemen her şeyi bir anda halledebileceğiniz bir gündesiniz. Venüs dokunuşu aile içinde sağlam kurulan bağların size desteklemesine işaret ediyor.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığınız gerginlikler boyun ve sırt kaslarınızın kasılmasına sebep olmuş olabilir. Merak etmeyin, daha sakin, daha huzurlu bir döneme yelken açıyorsunuz. Bu sakin günü yürüyüş yaparak veya arkadaşlarınızla buluşarak kutlayın.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, ev ve köklerinizde derinden bir temizlik yapmanıza işaret ediyor.Aile toplantıları düzenleyip, ortak meselelere detaycı, analitik, eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Aile varlığının mali yönü ve paylaşım konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca aile üyelerinden birinin sağlığına özen göstermek ve bedensel ihtiyaçlarını gözetmek önemli olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu garip hisler içinde olabilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde gün boyu ruh haliniz bir yukarı bir aşağı çıkabilir. Sürekli değişen duygularınız sizi yoracaktır. Çocuklarınız veya ilişkiniz konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Bir şekilde dengeleri yeniden kurmayı başarıyorsunuz.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yeniliklerle dolu bir gün seni bekliyor olabilir. Romantik bir başlangıç yapabileceğin gibi hoş ve matrak insanlarla organizasyon içerisinde bulunabilirsin. Zihnine kurcalayan bir konu kimi zaman çelişki yaşamana sebep olabilir, ama çok uzun sürmeden günün sana tanıdığı şansı değerlendirebilir ve keyifli bir gün geçirebilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 57" R
Ay
Aslan
18° 11' 53" R
Merkür
Koç
29° 01' 35"
Venüs
Boğa
19° 00' 31"
Mars
Koç
10° 56' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 41"
Satürn
Balık
17° 44' 27"
Uranüs
Boğa
23° 11' 33"
Neptün
Balık
29° 18' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 04"
Lilith
Başak
24° 57' 35"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>