İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kaygılarından arınıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Herhangi bir sosyal etkinliğe davet edildiyseniz, katılmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi genişletmeniz gerekiyor. Bazı yeni insanların yanında olmasından keyif alacaksınız. Öğrenmeyi ve farklı bakış açılarına maruz kalmayı seviyorsunuz. Bir partiye, konsere veya aile toplantısına katılırsanız, bu ilham verici olabilir.

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır - iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Bugün sahneyi ele geçirmeniz muhtemel. Belki bir aile toplantısına ya da arkadaş buluşmasına katılacaksınızdır. Anın ihtiyaçlarına göre doğaçlama bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı düşünüp çabuk tepki vermek konusunda başarılı olduğunuzdan bu sizin için bir sorun olmamalı! Ya da kendinizi aptalca şakalarınızın kahkahayla karşılandığı arkadaşça bir sosyal durumla iç içe bulabilirsiniz. İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün amirane bir görev almanız muhtemel. Yeteneklerinize ihtiyaç duyulması sizi şaşırtabilir. Devreye girebilir ve birisine yardım edebilirsiniz. Rehberliğiniz ve uzmanlığınız fark yaratabilir ve bu kişinin doğru yoldan ilerlemesini sağlayabilir. En sonunda o keşfedilmemiş liderlik yeteneklerinizi ortaya koymaktan keyif alacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Saat 13:58'te Ay, boşlukta kalıyor. Sabah 04:40 olduğunda Merkür, Güneş'in kalbinde olacak. Öncelikle dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Ayrıca ailenize dair umutlarınız, hayalleriniz varsa gerçek olabilir. Bu bir yeni ev hayali de olabilir. Venüs ve Neptün karşıtlığının yaşanacağı akşam saatlerinde aile vehayatınızda arada kalmanız aile içinde gerginliklere neden olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından arınıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Çevrenin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların senden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerini ertelemek zorunda kalabilirsin. Çalışkan ve sorumluluk duygunu sonuna kadar yerine getiren bir kişi olarak, bugün örnek teşkil edecek davranışlar sergilemen seni olumlu kılacaktır. Evliliğinde ne zamandır krizler hakimse, nasıl davranacağını, ne konuşacağını şaşırabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla bir araya gelerek dertleşecek, kaygılarından biraz olsun arınacaksın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir alışverişi ve kariyerinizdeki güzel gelişmelerin etki edeceği bir gündesiniz. Buna rağmen gerilebilirsiniz ancak sağlığınızı düşünerek sakin kalmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle mücadele içine girmemeye özen göstermelisiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde normalden fazla hassassınız. Her söylenende bir gizli mesaj arıyor ve alınganlık yapıyorsunuz. Önemli kararları gün içerisinde almamanız faydanıza olacak.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün telefon, e-mail, online eğitimlerden başınızı kaldıramayabilirsiniz.Diğer yandan mesai arkadaşlarınızın kişisel taleplerine cevap vermekten nefes almayı unutursunuz. Nefes terapisine gitmek, temiz havada yürüyüş yapmak sinirlerinizi yatıştıracaktır. Ayrıca pilates derslerine başlayarak da kaslarınızdaki blokajı açarsınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz. Ancak, sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. İsteklerinizi bir kez daha düşünün. Kuruntulardan uzaklaşıp dikkatinizi çevrenize yöneltebilir, rahatlayabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu duygularınızla hareket ettiğiniz zaman hayatınızda bazı aksilikler yaşayabiliyorsunuz. Kariyeriniz konusunda duygusal değil profesyonel olmalısınız. Günlük rutinlerinizde aksamalar, rötarlar söz konusu olabilir. Genel anlamda iletişim gücünüz yükseliyor ancak düşünerek konuşmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün yaşayabileceğin olaylarla ilgili yüksek beklenti içinde bulunabilirsin ve abartılı konuşmaların, kendini ifade etmek için yapabileceğin ani çıkışların olabilir. Sabah saatlerinde iyimserliğini korumak daha kolay olacağından işlerini öğleden sonraya ertelememelisin. Ailenle olası fikir ayrılıkları içine girmemek için tepkilerini kontrol altında tutmanda yarar var.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>