İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikir ayrılıkları yaşıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bir şair havasında, yaratıcı ve romantik bir ruh hali içersinde olabilirsiniz. İnsanlara yaratıcı hikayeler anlatıyor ve zekice sözler söylüyor olabilirsiniz. Ya da birini samimi ve romantik tavrınızla etkileyebilirsiniz. Kelimelerle aranız çok iyi olacak bu yüzden güçlerinizi akıllıca kullanın! Etkilemek istediğiniz özel bir kişi olup olmadığına karar verin ve daha sonra işe koyulun.

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Ailenden biri bir yere gidebilir ve kimseye nereye gittiğini söylemeyebilir. Bu durum kaygı yaratacaktır ama hemen korkmayın. Yakının, büyük ihtimalle güvendedir; ama son zamanlarda yaşadığı üzüntüler onu yalnız kalmak istemeye itmiş olabilir. Bu kişiden bu ara sağlıklı bir iletişim bekleme. Sabırlı ol ve kaygılanma.Bugün amirane bir görev almanız muhtemel. Yeteneklerinize ihtiyaç duyulması sizi şaşırtabilir. Devreye girebilir ve birisine yardım edebilirsiniz. Rehberliğiniz ve uzmanlığınız fark yaratabilir ve bu kişinin doğru yoldan ilerlemesini sağlayabilir. En sonunda o keşfedilmemiş liderlik yeteneklerinizi ortaya koymaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgisel açıdan kuvvetli anlar yaşayabilirsin. Her zaman bir miktar psişik bir yapıya sahip oldun fakat bazı zamanlar zihnin çok gürültülü oldu! Bugün kendine özel zaman ayırmak isteyebilirsin. Meditasyon yapmak, dua etmek veya günlük yazmak iyi gelecektir. Yaşamını farklı yollardan idame ettirmek için sezgisel olarak bilgiler edinebilirsin. Enerjiler seni daha iyi bir yere taşımak istiyor; o halde bırak sana yardım etsinler.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:34'te Ay, Akrep burcuna giriş yapıyor. Çalışma hayatınızın ağırlık kazanacağı bir güne başlıyorsunuz. Şirketteki her arkadaşınıza güvenmeyin. Ay-Uranüs karşıtlığından dolayı gündüz saatlerinde ani bir rahatsızlıkla yüzleşebilirsiniz. Çok yorulmayın. Bu kısa süreli rahatsızlık sinirlerinizin gergin olmasından da kaynaklanabilir. Akşam olduğunda Merkür-Mars kavuşumu sayesinde ailecek sevineceğiniz haberler sizlere ulaşabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları yaşıyorsun!Gün içerisinde ikili ilişkilerde bazı zıtlıklar yaşayabilirsin. Çalışan bir İkizler burcuysanyerinde senden üstün pozisyonda olan kişilerle bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Fevri davranmak yerine, farklı fikirlere de açık olman gerektiğini anlayabilirsin. Bugün bazı olaylara sevinmen ve duyduklarından motive olman çok kolay olacak. Eğer önemli bir proje içindeysen başarıların seni ve çevreni mutlu edecek. İlişkisi olan yahut evli bir İkizler burcuysan, eşinin telefonuyla ve bilgisayarıyla fazla meşgul olması, canını sıkabilir. Boşanma sürecinde olan bir İkizler burcuysan, aldığın kararı yeniden gözden geçirebilirsin.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu anda kırılgan olan egonuzu desteklemenin bir yolunu bulun. Başkalarının yardım ve nasihatlerini geri çevirmeyin. Eğer kendinize acıma duygusuna olan eğiliminizi aşa bilirseniz, başkalarına yardımcı olacak işler gerçekleştirebilirsiniz. Aksi takdirde dinlenmek ve rahatlamak için yollar bulun. Sinirlerinize mola vermek gerekir.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma konularınızın gündeminizi etkileyebilir. Sürpriz gelişmeler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde yeni gelişmeler oluşabilir. İş arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Ufak tefek kazalar yaşanabilir. Tehlikeli olaylardan uzak durmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta tutku ve heyecanlarınızın peşinde olabilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeye devam.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda bir etkileşim olacak. Görüşmenizde, bırakın o daha çok konuşsun ve onu tanımaya çalışın. İşyerinde evrak işlerini toparlarken detaylara dikkat edin.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, size bugün spiritüel dünyanın kapılarını aralayacak. Haftayı şifa çalışmalarına ve meditasyona ayırın.Biraz ruhunuzu dinlendirin. Nefes terapisine katılın, sevdiklerinizle vakit geçirin. Su kenarında yürüyüşe çıkın. Ofisinizdeki fazla evrakları atarak köklü bir temizlik yapın. Böylece gelecek haftaya yenilenmiş enerjiyle başlarsınız.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı İkizler burçlarının tatilleri uzamak zorunda kalmış veya istekleri dahilinde uzamış olabilir. Hala duygusal anlamda geri dönememiş de olabilirsiniz. Geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz bir enerjiniz var. Bu süreci değerlendirip, kendinize yeni kazanç kapıları sağlayabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sürpriz bir durumla karşılaşmamak adına, tüm olasılıkları düşündüğün, yaptığın her işin tekrar tekrar üstünden geçme gereği duyduğun bir gün olabilir. Aileyle ilgili sorunların için finansal destek alacak olman seni cesaretlendirebilir ancak duygusal iletişimde yaşamış olabileceğin zorluklar, seni aşırı alıngan yapabilir.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 04" R
Ay
Aslan
06° 21' 46" R
Merkür
Koç
27° 52' 53"
Venüs
Boğa
17° 49' 15"
Mars
Koç
10° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 01"
Satürn
Balık
17° 40' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 11"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 05"
Lilith
Başak
24° 51' 10"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>