İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Köklü çözümler üretiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Bugün, kendinizi eğitmek ve yeni bilgiler edinmek için iyi bir gün. Her zaman öğrenmekten hoşlanırsınız, ve şu anda biraz okumaya ya da ders çalışma hastalığına yakalanabilirsiniz. İşinizin dışında çok fazla hobiniz ve ilgi alanınız var, bu yüzden evcil hayvan edinmeyi düşünebilirsiniz. Hobinize yaklaşmanın yeni yollarını keşfetmek için zihninizi açın. Farklı bir bakış açısıyla ele aldıkça ilham bulacaksınız.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sahneyi ele geçirmeniz muhtemel. Belki bir aile toplantısına ya da arkadaş buluşmasına katılacaksınızdır. Anın ihtiyaçlarına göre doğaçlama bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı düşünüp çabuk tepki vermek konusunda başarılı olduğunuzdan bu sizin için bir sorun olmamalı! Ya da kendinizi aptalca şakalarınızın kahkahayla karşılandığı arkadaşça bir sosyal durumla iç içe bulabilirsiniz. İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, 06:07 itibariyle Yay burcuna giriyor. Olumlu bir güne başlıyorsunuz. Özellik bu pozitifliği evlilik ve ilişki hayatınızda hissedebilirsiniz. Partnerinizle geçmişte yaşadıklarınızın üstünü kapatıp, yeni bir yola devam edebilirsiniz. Merkür-Satürn uyumlu açısının aktif olmasıyla öğleden sonra maddi olarak sizi sevindirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gittikçe ekonominiz güçlenmeye başlayabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü çözümler üretiyorsun!Kariyerindeki ani değişimler seni de çok şaşırtacak. Geçmişte edindiğin sertifikaların, eğitimlerin karşılığını almaya başlayacaksın. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, beklemediğin bir aşk kapını çalabilir. İlişkilerde yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat etmelisin. Özellikle yeni bir ilişkiye başladıysan, fazla sorgulayıcı olmamaya dikkat etmelisin. İlişkiyi bu kadar hızlı ilerletmeye çalışmak, karşı tarafı şüpheye düşürebilir. Ev içinde halledilmeyen bazı düzenleme ve tadilatlar, kökten çözümler aramaya itebilir. Bilgisayar üzerinden halletmen gereken ekstra işler baş ağrılarının artmasına neden olabilir. Daha programlı ve düzenli olman psikolojini de rahatlatacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kalbinizin sesini dinleyin. Bakış açınız ve beklediğiniz değişimin fırsatları karşınıza çıkabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Ani ve özgürleştirici kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlere rahatlıkla ayak uydurabileceğiniz hareketli zamanlar sizi bekliyor. Uğraştırıcı koşullarla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan da size uyum sağlamasını isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerin kısıtlayıcı tutumlarından rahatsız olabilirsiniz. Hayatı eğlenceye alıp problemlerinizi paylaşmaktan bir adım geri durmalısınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi ilişkilerde gerçeklikten uzak hayalperest tutumlar bazı yanılgıları da beraberinde getirebilir. İlişkiler konusunda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir gün geçirebiliriz. Maddi konular da özen gerektiriyor bugün.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece konuşmak sizi hiçbir yere götürmez. Konuştuğunuz kadar aksiyon alıp adım da atmalısınız. İyi bir iletişim çok önemli evet, ama hayat sözden çok eyleme puan verir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi meseleler, miras, para paylaşımları bir dönüşümden geçiyor. Artık siz de bunun iyice farkındasınız.Aile ilişkileriniz öncesi gibi olamayacaktır. Kendi kararlarınızın ne kadar doğru olduğunu gözlemlersiniz. Ama aile içindeki karmaşa gönül yorgunluğu verir. Sorumlulukları üzerinizden atma şansınız pek yok. Bütçe açığını zekanızla toparlamaya çalışın.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni fikirler yeni projeler geliştirmenizi sağlayacaktır. Tatil sonrası yoğun ve istekli bir başlangıç yapmış olabilirsiniz. Odak noktanız kariyer hayatınız. Eşinizin desteği maddi anlamda kazançlarınızın artmasına yardımcı olacak. Sosyal anlamda pozitif, çürük pirinçleri fark etmeye müsait bir dönemdesiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün karşındakilerinin ve ailenin sözlerine kulak vermeli, anlaşma ve uzlaşma fırsatını kaçırmamalısın. Sigorta ve kredi gibi konularda el sıkışmak gereken işlere yoğunluk verebilir ve günün enerjisini kullanabilirsin. İş birliklerinde istediğin sonuçları alamaman yanlış yönlendirilmelerden kaynaklanabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>