İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Anlamsız tartışmalara şahit oluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Siz ve sevgiliniz farklı görüşlere sahip olabilirsiniz. Belki de ilişkinizde bir dönüm noktasındasınızdır. Belki biriniz daha derin bir bağlılık arıyor, diğeri ise bir süre beklemek istiyordur. Sevgiliniz evlenmek istiyorsa ve siz istemiyorsanız, bu konuda ona karşı dürüst olmanız gerekir. Gerçekten aranızda temel farklar varsa, bunu kabul ediyormuş gibi davranmayın. Açıkça iletişim kurmak daha iyi olacak.

Bugün dünyada büyük bir fark yaratacak için yepyeni bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz! Belki de son zamanlarda bazı yeni kariyer hedeflerinde karar kıldınız. Veya kurnazca yatırımlarla gelir elde etmeye odaklanıyor olabilirsiniz. Odaklanmış kalmak önemlidir. Hiçbir şeyin veya kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Başkalarının cesaretinizi kırmasına izin vermek istemezsiniz. Şu anda kendinize inanmanız ve en değerli hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz konusunda kendinize güvenmeniz gerekir.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Kendine yepyeni bir hedef koyabilirsin. Günün enerjisi seni bir miktar içe dönük yapabilir. Gerçekten başarmak istediğin şeylere yoğunlaşabilirsin. Motosiklet kullanmak ya da skydiving yapmak için her zaman öğrenmek istediğin şeyler mevcutsa, belki de artık öğrenmenin vakti gelmiştir. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşamak yerine artık harekete geç. Hayallerini asla bırakma!Bugünün enerjileri herkesin duygularını körüklüyor olacak. Her türlü kavga ya da tartışmada yer almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Birisinden tavsiye istediğinizde zılgıtı yemeniz kuvvetle muhtemel. En iyisi bugün mümkün olduğu kadar kendinizi insanlardan uzak tutmak ve bu akşamı yalnız başınıza biraz kitap okuyarak geçirmek olabilir. Yarın sular durulacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekten biraz mola vermeye ihtiyacınız olduğunu keşfederseniz hiç şaşırmayın. Diğerlerinin arkadaşlığından hoşlansanız da kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Kitap okumak gibi yalnız yapılacak aktivitelerle kendinizi şımartın. Yalnız kalmak için fiziksel olarak yer değiştirmeniz gerekiyorsa, arabaya atlayın ve kafanızın estiğini yapın. Çabuk öfkelenmek, kalabalıktan ne zaman ayrılmanız gerektiğini gösteren iyi bir işarettir.

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Günün genelinde her şeye gereğinden fazla gerçekçi yaklaşmanız karamsar olmanıza neden olabilir. Biraz hayatı oluruna bırakın ve geleceğe dair peşin hükümlü olmayın. Öğleden sonra aktifleşen Güneş-Jüpiter uyumsuz açısı nedeniyle yakınlarınıza karşı sert bir tavır takınabilirsiniz. Evinizde yapacağınız işlerde ise çok dikkatli olun. Riskli işlerden uzak durmalısınız.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlamsız tartışmalara şahit oluyorsun!Çok konuşmak sana göre değil, o gün de bugünlerden biri… Bugün etrafında gelişen olaylar karşısında hayretler içinde kalabilir, yakın çevrende anlamsız tartışmalara şahit olabilirsin. Bu anlamda analiz yapmaktan ziyade insanları dinlemekten yanasın. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşının seninle iletişim kurmaya çalışması seni oldukça şaşırtabilir. İlişkinde sorunlar varsa, bunun sebebinin dış etkenlerden kaynaklandığını fark edeceksin. İlişkini bozmaya çalışan kişilerle arana mesafe koyacaksın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlarla yeterince ilgilenemediğini fark ederek, gönüllerini almak için hediyeler hazırlayabilirsin.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bambaşka biri olmak üzeresiniz. Olaylar ve sürprizler, değişiminizde çok önemli bir rol oynuyor. Ayrıca siz de değişmek istiyorsunuz. Parasal konularla ilgili sıkıntılar duyabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal konularda ve ailevi işlerde bazı sıkıntılar, krizler olsa bile, alacağınız destek sayesinde her şey daha anlamlı hale geliyor.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde rüzgar gibi geçebilirsiniz. Ayrıca öz güveniniz artarak etrafınızdaki insanların da dikkatini oldukça çekebilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bambaşka biri olmak üzeresiniz. Olaylar ve sürprizler, değişiminizde çok önemli bir rol oynuyor. Ayrıca siz de değişmek istiyorsunuz. Parasal konularla ilgili sıkıntılar duyabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kesinlikle her şeye hazırsınız; hiçbir şey ve hiç kimse şu anda sizi ezemez. Güzel bir kahvaltı yapın, çünkü bu gün aksiyon ve fırsatlarla dolu olacak. Sahip olduğunuz gücü akıllıca kullanın.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni birya da ortaklık kurmak ya da ortaklıktan çıkma zamanı gelmiş çatmış. Daha fazla süreci öteleme durumunuz olmaz.Riske girip sorumluluklarınızla başarı elde edersiniz. Çalışmak koşuluyla istediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi anlama zamanı.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza güveniyorsunuz. Yeni çevreler oluşturmanıza rağmen baki kalan dostlarınız sizin için çok değerli. Onlarla olduğunuzda kendinizi daha güvende ve huzurlu hissediyorsunuz. Seyahatlerle ilgili bazı karışıklar olabilir. Bugün uçak seyahati yapacak olan İkizler burçlarının evden erken çıkmalarını tavsiye ederim. Rötarlar da söz konusu olabilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün ekonomik durumunu gözden geçirmeli ve fazla harcama yapmamaya özen göstermelisin. Finansal akışını kontrol altına almalısın. Maddi konularda öz güveninin yetersiz olduğunu hissedebilir ve karşına çıkabilecek fırsatları değerlendirmede zorlanabilirsin. Abartıdan uzak durmalısın.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>