İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Belirsizlikler kafanı karıştırmaya başlayabilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün bir ilişkiyi bitirme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresten dolayı biraz sinirli olabilirsiniz. Eşiniz/Sevgilinizin ihtiyaçları sizi bunaltmış olabilir ya da çocuklarınızın enerjisinden yorgun düşebilirsiniz. Kafanızı temizlemek için uzun bir yürüyüşe çıkmayı deneyin. Sevdiklerinizi korumak istiyorsanız, bir şeyler yapmanın bir yolunu bulmanız gerekecek!

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Ağır düşünceler, sürpriz olarak kapını çalabilir. Belki bunlar, yüzleştiğin ve çözmek zorunda olduğun bir meselenin sonucu olarak ortaya çıkacaktır. Eğer mesele bu ise, günün enerjisi yapılan seçimleri idrak etmek konusunda destek sunuyor. Düşünce ve fikirlerini yazmaktan çekinme. Yazmak, eylem planı oluşturmana destek olabilir. Karşı koyma - durumu avantaja çevir.Bugün kişisel yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız, çünkü bazı rutinlerin içine fazlaca düşmüş olabilirsiniz. Eğer akşamlarınızı partnerinizle geçiriyorsanız, bugün dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapın. Müzeye gidin, güzel bir film izleyin. Dışarıda bütün gün gideceğiniz parklar ve ziyaret edeceğiniz yerler hakkında planlar yapın. Genel rutininizin dışında bir şeyler yapmanın tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Boğa burcunda hareket ediyor. Günün ilk saatlerinde oluşan Ay ve Uranüs kavuşumuyla geçmiş ilişkinizden sürpriz bir geri dönüş alabilirsiniz. Bugün olmaz dediğiniz şeyler bir anda karşınıza çıkabilir. Daha güzel gelişme ise sizleri maddi olarak zorlayan Satürn retrosundan geliyor. 4,5 ay sonra bugün retro bitiyor. Borçlarınıza ve harcamalarınıza daha gerçekçi yaklaşıp, ekonomik durumunuzu daha da düzelteceksiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizlikler kafanı karıştırmaya başlayabilir! Bugün ailene zaman ayırmak isteyeceksin. Ancak önceyerindeki sorunları halletmen gerekli. Bir süredir sorumluluklarını aksatman bugün seniyerinde zorlayabilir. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, akşamüzeri ailecek etkinliğe katılabilirsiniz. Akşamüzeri ailenle birlikte geçmişi yâd eden hatıralardan bahsedebilirsin. Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizlikler senin de kafanı karıştırmaya başlayabilir. Çevrendekileri ve kendini biraz kendi haline bırakmaya ne dersin?

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçeklere ve mevcut durumunuza göre şekillendirmelisiniz. Bugün yanılgı ve yanlış seçimlerin tuzağına düşmemek için bu sınırlara dikkat etmeniz hayrınıza olacaktır.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız, gizli kalan konularla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde sıkışmalar, yanlış anlaşılmalar olabilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Aşılması gereken engeller varmış gibi, koşulları zorlayabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda yapıcı davranmaya özen göstermeniz sizin için faydalı olur.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz ancak mesleki konular ve kariyer alanınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pek çok kişiyi etkileyeceksiniz. Ancak yine de birkaç yanlış anlaşılma olabilir. İnsanlara ne kadar samimi yaklaştığınıza dikkat edin, sizden vermek istediğinizden daha çok şey almak isteyebilirler.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın üçüncü günü Ay’ın Boğa burcuna yerleşmesiyle ailenin kazançlarını yönetmek, arka plana attığınız gündelik işleri tamamlamak, çalışanlarınızın temel ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba sarf etmekle vakit geçirebilirsiniz.Özel hayatınızda beklentilerinizi daha derinden sorgulamak ve bu konuda bilinç altınızdaki farkındalıkları keşfetmek mümkün olur.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu aileniz ve evinizle ilgili konularda duygusal dengeleri yeniden oturtmuş olmanız bilinçaltınızdaki kirliliği bir nebze olsun rahatlattı. Muhtemelen dün güzel bir uyku çektiniz. Yenianlaşmaları, var olanbirliklerinde sonlanmalar söz konusu olabilir. Analiz yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönem. Riske girmeden yatırım yapabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken tempoyu biraz düşürebilir, sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlıklar gündeme gelebilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>