İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerini not almalısın sonrasında işine yarayabilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Müstakbel sevgilinizle birbiriniz için tam olarak ne kadar şey ifade ettiğinizi anlamaya başladığınızda, romantizm yerini yüksek seviyede gerginliğe bırakıyor. Birini sevmek bizi acı ve ihanete karşı savunmasız bıraktığı için hepimiz böyle korkuları yaşıyoruz. Ancak, aşkta garanti yoktur. Sadece risk alırsınız ve ilerlemeye devam edersiniz. Unutmayın, karşınızdaki kişi de kendini savunmasız hissediyor. Bugün için araya mesafe koyun. Daha sonra olayları akışına bırakın.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Başak burcunda ilerlemeyi sürdürüyor. Bugün sert rüzgarların eseceği bir zamandasınız. Özellikle aile içerisindeki sorununuz her ne ise bugün tepki vermemeye çalışın. İstemeden de olsa işler çıkmaza girebilir. Merkür-Plüton arasındaki gergin açı sizleri de gönül ilişkilerinizde gerebilir. Partnerinizle aranızda güç kavgaları yaşayabilirsiniz. Söyledikleriniz yanlış algılandığından agresif tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini not almalısın sonrasında işine yarayabilir! Aklına gelen fikirleri bir kenara not almayı unutma. Bunlar gelecekte oldukça işine yarayacak fikirler olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, aklındaki kişinin de senden hoşlandığını fark edebilirsin Bugün sabah başka bir ruh halindeyken öğleden sonra bambaşka bir ruh halinde olacaksın. Kendinle savaşırken bazı gerçekleri kaçırman da mümkün.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüpheciliğiniz yakın bir arkadaşınızı hedef alabilir. Önyargıya kapılmayan bir iletişim size doğru yanlışı mutlaka söyleyecektir.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yön verebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işleri pratik bir şekilde halledebileceksiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı olarak kendinizi daha güvende hissedeceğiniz ve borçlarınızı bir nebze de olsa ödeyebilme fırsatı yakalayacağınız bir zamandasınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde hareketli başlayan gündem artan bir iletişime işaret ederken öğleden sonra ev ve aileye ilişkin konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönleriniz daha belirgin şekilde ortaya çıkabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yarış arabası sürücüsü gibisiniz. Motoru çalıştırıyorsunuz, bugün adrenalin ve hız için doğmuş gibisiniz. Hızlı ve çok çalışabileceğiniz bir proje bulun. Enerjinizin doğru yönlendirildiğinden emin olun.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Ortak paylaşımlarınızda ciddi atılımlar yapmayı hedeflersiniz.Güçlü ortaklık girişimlerine açık bir gündesiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Resmi kişiler ve makamlarla yapıcı ilişkiler kurmaya özen gösterin. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belki çalışanlar için haftanın en güzel günü ancak sizin için zor bir gün olabilir. Duygusal anlamda fazla karamsar olabilirsiniz. Her şeye en olumsuz tarafından bakma gibi bir tavrınız olabilir. Garantiye almak istediğiniz konular için bu yaklaşımınız faydalı olacak olsa da genel anlamda çevrenizi yorabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sevdiğin insanlarla görüşme ve konuşmaların artarken, çevrendeki insanların maddi ve manevi talepleri olabilir. Gününün büyük bir bölümünü ailevi konularınla ve ortaklı işlerinle ilgilenerek geçirebilirsin. Aklındaki bir takım sorunlar endişeli halini tetikleyebilir, biraz inatçı ve ısrarcı olman sorunların çözümünü zorlaştırabilir.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>