İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Bir Yaşam Alanı İsteyebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 70%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Şu anda ailenizin üyeleriyle bağlantı kurmak için doğru ruh halinde olabilirsiniz. Bazen işe ve başka endişelere kendinizi çok kaptırıp ailenizle iletişim kuramadığınız için yakalanıyorsunuz. Ebeveynlerinizi çağırın ve onlarla uzun bir konuşma yapın. Ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve haberleri değiştirin. Ailenin diğer üyeleriyle enerjiyi paylaşmanın keyfine varacaksınız. Sizi gerçekten önemseyen insanlarla bağlantı kurmak iyidir.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Bugün senin için müthiş bir gün olacağa benziyor. Bir kere gezegenler sana modunu yükseltecek cinsten enerjiler bahşedecek. Bugün senin için sınır yok! Yapmak istediğin bir şey mi var? O halde harekete geç! Yakınlaşmak istediği bir kişi mi var? Hislerini açıklamaktan korkma! Onların senin gibi hissettiğini öğrenmen olası!Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kapalı mekanlara sıkışıp kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ve bugün gün içinde dışarı çıkıp biraz temiz hava almak isteyeceksiniz. Dışarda doğanın kucağında olmak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek ve evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler hakkında düşünmenize olanak verecek. Bazı tadilat işleri sıraya konulabilir ya da biraz canlılık gelmesi için evi yeniden dekore etmek isteyebilir ve belki de doğayı biraz evinize getirmenin yollarını düşünebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, günün ilk yarısında hızlı fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise maddi konular, istek ve hedefleriniz önem kazanacak, öne çıkacak.

29 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorucu bir gün olabilir. Evli bir İkizler burcuysan eşinle yeni bir ev fikri gündemini oldukça fazla meşgul ediyor. Tasarım sitelerinde gezinebilirsin. Kullanışlı eşyalar satın alabilirsin. İletişimine dikkat ediyorsun. Çevrende bencil davranan arkadaşlarından uzaklaşmayı tercih ediyorsun.

29 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde yalnız başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu durum her konuda sadece sizin fikrinizin geçerli olması halinde kabul görecektir. Birlikte hareket ettiğiniz kişilere ve kendinize zaman tanımalı, ortak hareket etmeye gayret göstermelisiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle çevrenizde size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak ve onlardan özgürleşmek için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli.

29 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi dile getirmeyin, özellikle de herkesi mali karmaşaya sürükleyen konular söz konusu olduğunda. Biraz sessiz kalın.

29 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolları kapsayan haberlerin, sizin isteklerinizin paralelinde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Erkek kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızlabirliği yapmanız sizi mutlu ediyor.

29 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konular öne çıkarken, alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Duygusal kararlarla hareket edebilirsiniz. Bu arada hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olmalısınız, hataların bütçenize zarar verebileceğini unutmayın.

29 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz. Ve ufacıcık sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir. Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin de sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan aslanlar, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir.

29 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 53' 37" R
Ay
Terazi
23° 49' 29" R
Merkür
Boğa
06° 19' 26"
Venüs
Boğa
25° 47' 26"
Mars
Koç
15° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 44"
Satürn
Balık
18° 06' 36"
Uranüs
Boğa
23° 30' 44"
Neptün
Balık
29° 26' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 42"
Lilith
Başak
25° 34' 16"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>