İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkıve gündelik sorunlardan uzakta arınmış doya, doya yaşıyorsunuz.

Kafanızın karışık olduğu durumlarda danıştığınız arkadaşınıza yine ihtiyacınız var gibi görünüyor. İş ilişkileriniz biraz karışık. Arkadaşınızın da omuz vermesiyle bu hafta bazı düzenlemelere girişeceksiniz.

Yakında başlayacağınız yeni işte çok daha doyum içinde olacaksınız. Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve hiç beklemediğiniz sürpriz bir parayla bu açığı kapatacaksınız.

Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. İlerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyorsunuz bu ilişkiyi. Duygusal yaklaşımlarınız insanları etkiliyor. Sıcak ilişkiler kuruyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Unutamayacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 01:36-16:26 arasında Ay-Boşluk süresi, haberleşme yolculuk ve işlerinizde aceleci olmayın. Hayati bir karar almamanız gerekir. İstismar edildiğinizi düşündüğünüz mevzularda fevri davranabilirsiniz. İyi niyetin de bir sınırı olması gerektiğini biliniz. Özellikle içinde bulunduğunuz durum konusunda birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül göstermeniz zordur. Saat 16:26 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi, kişisel konular üzerinde kendinizi ifade etmeye bir hayli açık olduğunuzu gösteriyor. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde birçok durumu gözden geçirmektesiniz. Doğru bir sonuç elde etmek isteğiniz bir hayli yüksek. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi başkalarıyla paylaşım yönünde etkilidir. Yeni bir şeyler öğrenmek, gidip yerinde görmek isteriz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Bugün duygusal olarak oldukça güçlü ve kendinden eminsin. Trafikte geçireceğin uzun saatler gerilmene neden olabilir. Çalışma alanında kendini göstermen için uygun ortam oluşabilir. Kendini ifade etmeli, düşüncelerini sakınmadan söylemelisin. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, konuşkanlığın sayesinde kurumunun önemli adımlar atmasını sağlayabilirsin. Eğer evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesiyle bir araya gelmen mümkün olabilir. Özel hayatın vehayatındaki fikirlerin gelecekle ilgili önemli gelişmelere gebe olacak. Kendini geliştirmek adına, farklı alanlarla ilgili kursları araştırabilirsin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız olan ikizler burçları için heyecan verici tanışmalar ve kalbini derinden sarsacak etkiler yaşanabilir. Hızlıca bu ilişkiye adım atıp her şeyi sil baştan yaşamak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde biraz daha düşünceli ve hassas olabilirsiniz. Kendi duygularınıza daha çok eğilmelisiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi bozmak isteyen insanlar düşmanlık yapabilir. Başaramayacaklar çünkü aşkınız çok güçlü.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çekici ve analitik İkizlerin bugün başkalarını etkileme kabiliyeti gelişkin. Önemli işleri günün ikinci yarısında yapmak fayda sağlar. Gün içinde kararsızlık, ani duygusal değişimler olası. Zihnin ve keskin zekanın ön planda olması için çaba sarfedin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat haftanın sonuna doğru yaklaşırken dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>