İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kıskançlığı Yönetiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2020, Salı

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Bugün, dürüst ve açık bir biçimde iletişim kurmayı gerektiren bir gün. İşyerinde gergin bir hava hakim ve ufak tartışmaların alevlenip büyük kavgalara dönüşmemesi için çok dikkatli olmalısınız. Barış elçisi olun. İş arkadaşlarınız arasındaki tartışmaları alevlendirmek yerine onları yatıştırın. Ekibin faydası uğruna gururundan vazgeçebilenler bugünün gerçek kahramanları olacak.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Ev kendinizin mi? Eğer öyleyse, gazeteden ya da haberlerden bölgenizdeki emlak fiyatlarının aşırı yükseldiğini öğrenmişsinizdir. Bu kesinlikle olumlu bir gelişme ancak 'Satılıktır' tabelanızı asmak için acele etmeyin. Zira durum dalgalı ve bu bir süre devam edebilir. Bu haberi iyi bir işaret olarak kabul edin, ancak piyasa istikrar kazanana kadar paraya çevirmeye çalışmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

29 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında boyunca daha meraklı veya bireysel olabilir, aceleci davranabilirsiniz. Ruh ve beden sağlığını şifalandırma adına destekler, çalışmalar gündeminizde olabilir. Koşullara adapte olmanın huzur getireceği bir gün.

29 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan ve partnerin uzaktaysa, aranızdaki kıskançlıklar sorun yaratabilir fakat ortamı yumuşatmak için orta yolu bulacaksın. Uzun zamandır satmak istediğin bir gayrimenkule sahipsen bugün gelişmelere dair telefon alabilirsin. Baş ağrılarını tetikleyecek konulardan uzak durmanda fayda var.

29 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız işlerde duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ekip ruhuyla hareket ederseniz problemleri çözüme ulaştırmak sizler için zor olmayacaktır. Geçmiş ilişkinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Eski partneriniz tekrar denemek için adım atmak istese de sizlerden çekiniyor olabilir. Kararınızı vermelisiniz.

29 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

29 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda çaba göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle bir ilişkiyi sürdürmeye çalışıyorsanız sizin partnerinize göre daha çok çabalamanız gerekebilir.

29 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

29 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Odada herkesin görmezden gelmekte harika birçıkardığınız büyük bir fil var. Bu durum devam ederse, sorun daha da büyüyecektir.

29 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün gündeminizdehayatınız ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Toplum önündeki konumunuz üzerine kafa yorabilir, toplumsal sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Mars ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Satürn'ün ileri harekete geçişi ile finansal konularda daha fazla sorumluluk almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular Aralık'a kadar olan dönemde daha ön planda olacaktır.

29 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde, eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapacaksınız. Herkese tam olarak kim olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi göstereceksiniz.  Bolca sebze ve meyve yemeye özen gösterin.

29 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın bir düzene sahip olması, sorumluluklarınızı daha iyi anlayabilmenize, daha kolay yerine getirebilmenize ve somut sonuçlar elde edebilmenize yardımcı olacaktır. Bugün katılacağınız toplantıda insanların dikkatini çekebilir, onları rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir, tezlerinizi savunabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlarınyaşamında oldukça büyük faydaları olabilir. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu

29 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>