İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağlığına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

İş yerinde büyük bir başarı elde etmek için gereken tüm yeteneklere sahipsiniz. Son zamanlarda, risk almak konusunda biraz daha cesaretli hissediyor olabilirsiniz. Evet, belki yeni şeyler denemenin zamanı geldi, orijinal fikirlerinizi sunmaya cesaret edin. Mevcut durum güvenli olabilir, ancak bu pek de eğlenceli değil. Kariyerinizden daha çok zevk alacak ve onu gerçekte kim olduğunuza göre ayarladığınızda daha başarılı olacaksınız. Bu önemli sıçramayı yapmanın zamanı geldi.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Ağır ve temkinli ol. Günün enerjisine bakılırsa acele etmek seni hiçbir yere götürmeyecek. Dahası, bu tavrın seni hatalara daha açık hale getirecek ve geride tamamlanmamış işler bırakacak. Yapılacaklar listeni hazırla ve her birini teker teker gerçekleştir. Hepsini bitiremesen bile, hiç olmazsa yaptığını tam yapmış olursun.Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Paranız bereketlenebilir. Özgüven ve öz sevgi konuları öne çıkacak. Kendinizle barışma zamanı. Aile üyeleriyle iletişim trafiği artabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartılı ve düzensiz bir beslenme düzenin olduğunu düşünüyorsan, diyete başlayabilirsin. Sağlığını ön planda tuttuğun bu günde, alışveriş listene yeni maddeler eklenecek. Spor salonu araştırmaları içindesin. Sevdiğin kişinin son zamanlardaki ilgisizliği, kafanı soru işaretleriyle doldurmuş olabilir. Şüpheci ve meraklı davranırsan; karşı taraftan hiç beklemediğin tepkiyle karşılaşabilirsin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş maddi hayatınızla ilgili yaptığınız hatalar bugün karşınıza gelebilir. Aşırıya kaçmadan çözüme odaklanmalısınız. Disiplinli yapınız çalışma ortamınızda sizi sert biri olarak lanse ediyor olabilir. Neşeli enerjinizi yansıtmaya çalışmalısınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararların arkasında durabilmenin cesaret gerektirdiğini görebilirsiniz. Sosyal olarak olumlu bir imaj çizebilir, sevdiklerinizle bir arada bulunabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz. Organizasyon gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınıza yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken başka işler olsa da sakın ola arkadaşlarınızı ihmal etmeyin! Size sırtını dayayan kimseyi yüz üstü bırakmak istemezsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Bugün gündeminizde kariyer vehayatınızla ilgili konular olacaktır. Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim finansal problemlere işaret ediyor. Bugünlerde arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeye özen gösterin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman eşinizin yanında olun ve onu destekleyin. İş arkadaşlarınız ile çok iyi dostluklar kurdunuz, fakat güvenilir olduklarından emin olun. Bugün daha erken uyumaya çalışarak vücudunuzu dinlendirin. 

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı sevgilinizle paylaşmak için çok uygun bir gün. Birlikte faaliyetlere katılıp, başbaşa romantik bir akşam planı yapın. İş yerinde her zamanki sakin tavırlarınızla hareket etmeli, kaos ve çelişki yaratacak ortamlardan kaçınmalısınız. Sözlerinizin yanlış değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Akıllı adımlarınızı, hareketlerinizi ve iletişiminizi öne çıkarın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>