İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusallaşıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aileniz bugün size ihtiyaç duyabilir, bu yüzden sizinle iletişime geçen sevdiklerinize kulak verin. Belki de çocuklarınızın, okulda zorlandıkları bir şeyi çözmek için özel bir yardıma ihtiyaçları vardır. Ya da belki sevgilinize hayatındaki zor bir şeyi halletmesi konusunda yardım edebilirsiniz. Doğuştan gelen amigo ruhunuz bugün ortaya çıkacak.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

4 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aklınıza gelmeyen kişilerden haber alabilir veya aklınıza gelmeyen kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Şaşırtıcı karşılaşmalar olabilir. Sizden gizlenen bir durumu birden fark edebilirsiniz. Sırlar ve saklanan duygular açığa çıkabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci ve değişken ruhun, hayatınla ilgili yeni kararlar almana sebep olacak. Yolunda gitmeyen konuları düzene koymak isteyeceksin. Bu süreçte yakın dostlarına veya aile fertlerine duygularını açarak, duygusal geçişlerini paylaşmak isteyebilirsin. Uzun süredir ilişkisi devam eden bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik düşünceler aklında iyice yer etmeye başlayabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizde asla değişikliğe gitmiyorsunuz. Olmasını istedikleriniz için sonuna kadar savaşacaksınız. Bu savaş sizi yorgun düşürebilir ama hedefinizden bir an bile şaşmadan koşmaya devam edeceksiniz. Ve sonunda zaferin haklı gururunu yaşayacaksınız.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, konuşmalar ve yakın çevrenizdeki konular açısından oldukça hareketli. Zihinsel açıdan daha aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza bir takım yenilikleri almaya hevesli olabilirsiniz. Yeni bir hayata adım atmak için göstereceğiniz çabaya evrensel karşılık da alabileceksiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

4 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok çalıştığınızdan şüphe yok fakat isteklerinize ulaşmak için, bu ister para ister bir hedef olsun, çok değil akıllıca çalışmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan kaynaklara ulaşmak için sosyal ilişkiler anahtar bir rolde. Duygularınızı kontrol altına almanız, sinir bozucu olaylara tepkisiz kalmanız gereken olaylar yaşanabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Kendinizi ispat etme konusunda kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Avantajlı duruma geçebilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz. Ancak, sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. İsteklerinizi bir kez daha düşünün. Kuruntulardan uzaklaşıp dikkatinizi çevrenize yöneltebilir, rahatlayabilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonunun ilk gününde kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınızla bir organizasyon planlayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kısa bir seyahat planı söz konusu olabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı sevgilinizle paylaşmak için çok uygun bir gün. Birlikte faaliyetlere katılıp, başbaşa romantik bir akşam planı yapın. İş yerinde her zamanki sakin tavırlarınızla hareket etmeli, kaos ve çelişki yaratacak ortamlardan kaçınmalısınız. Sözlerinizin yanlış değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Akıllı adımlarınızı, hareketlerinizi ve iletişiminizi öne çıkarın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız.

4 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 14" R
Ay
Aslan
22° 13' 49" R
Merkür
Koç
29° 25' 52"
Venüs
Boğa
19° 25' 08"
Mars
Koç
11° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 45' 52"
Uranüs
Boğa
23° 12' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 06"
Lilith
Başak
24° 59' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>