İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mücadelecisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın “doğru zaman” olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün kendinizi sunabileceğiniz değerli bir şeyiniz olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz, bu konuyu enine boyuna düşünseniz daha iyi edersiniz. Şansınıza doğuştan arkadaş canlısı birisisiniz ve neredeyse herkesle iyi geçiniyorsunuz. Bu durum sizin için bir güç olabilir, zaten bir kalabalık yaratmak için elinizde gereken şey varmış. Kendin olmak hakkında biraz düşünün ve bir şeylerin parçası olmaya çalışmayın. İşe diğerlerine göstermeye değecek yeteneklerine bakarak başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi ikizler burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Mevcut yaşam düzeninizi değiştiren, hızlıca ortaya çıkan yenilikler karşınıza gelebilir. Özellikle bir süredir beklediğiniz haberler bugünlerde size ulaşabilir. İş başvuruları,görüşmeleri ve yenibaşlangıçları için potansiyel bir zaman dilimi olacaktır. Dönemsel projeler ve ekteklifleri de karşınıza gelebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadeleci ve değişken ruhun ön plana çıkıp, seni radikal kararlar almaya zorlayabilir. Dikkat etmen gereken konular gündeme gelirken, planların bir anda değişebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gündeme gelebilir. Sağlığın ile ilgili konulara yoğunlaşmak isteyip sporu ve diyeti hayatının merkezine almaya karar verebilirsin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nedeninizi bilmediğiniz bir can sıkıntısı veya yetersizlik hissinin ağır bastığı duygusal bir gün içinde olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettirecek aktivitelere yönelerek bu durumu toparlayabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz. Zihninizin aşırı dolu olması sizleri bedensel olarak yoruyor.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle, sevgilinizle ilgili konulara daha duyarlı olabilirsiniz. Kimi zaman abartılı duygusal durumlara karşı daha sakin kalmalısınız.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda oldukça verimli bir süreç geçirebilirsiniz. Aynı zamanda diğer sevgi içeren konularda da başarılı olabilirsiniz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

6 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli özeleştiri şu anda sizi geride tutuyor olabilir. Bazı kişisel hedeflere ulaşmak istiyorsanız, öz güveninizi artırmanız gerekebilir. Bitiş çizgisine hiç ulaşamayacağınızdan endişe duyabilirsiniz ama pes etmeyin! Bu hedeflere doğru çalışırken kendinizin tamamen yeni yönlerini keşfedebilir ve belki de başka birinin daha önce gizlenmiş kısımlarını ortaya çıkarabilirsiniz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafa karşı daha eleştirel bakış açısı sergileme ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya yatkınlık gösteriyorsunuz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bu süreci en doğru şekilde yönetmeye çalışmalısınız.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka doğru yelken açıyorsunuz. Artık zamanı da gelmişti. İşinizle ilgili yeni atılımlar yapmak istemeniz son derece doğal. Çünkü bulunduğunuz şartlardan sıkıldınız ve daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Beklentilerinize mola vermekte fayda var. Planlarınızı iyi yapın ve yatırımlarınızı kısa vadeli yapmaya çalışın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

6 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>