İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mantığını Dinlemen Gerekiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm hayatınızdaki her şey güzel bir şekilde ilerliyor olabilir, ama aniden tökezlediniz. Belki de bir doğum günü veya yıldönümünü unutmuş olabilirsiniz. İncittiğiniz kişiye yaklaşın, dürüst olun ve ondan özür dileyin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya bir adım atmanız beklenmiş fakat bunu yapmadığınız için başarısız olmuş olabilirsiniz. Hiçbir şeyin değişmez olmadığını ve kendi kurallarınızı kendiniz yazdığınızı unutmayın. Sizin yolunuz başkasınınkinden farklı olabilir ve bu onu daha iyi ya da daha kötü yapmaz.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Tam duyguların konusunda sakinlik ve durağanlık kazandığını düşünüyorken, bir şeyler senin dengeni bozuyor. Stabilite konusunda endişeler taşıdığını ve aslında aradığının risk, aksiyon ve heyecan olduğunu fark edebilirsin. Bu içsel çatışma, harekete geçmeni zorlaşıtırıyor. Denklemin her bir elementini aşırı analiz etmemelisin. Çözüm kendiliğinden gelecektir.Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde eski ve yeni arasında şiddetli bir savaş çıkabilir. Bir yandan güvenli, bilinen, muhafazakar bir yaklaşım benimsemek isterken, diğer yandan yeni ve yaratıcı olanın cazibesine kapılabilirsiniz. Bu iki güç birbiriyle zıtlaşıyor ve sizi de taraf seçmeye zorluyor olabilir. Eskiden aldığınız dersleri unutmayın ancak kesinlikle yeniyi getirmekten de çekinmeyin.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Doğanız, yoğun düşünce, yaratıcılık ve duygu üzerinde gelişen bir doğa. Dinlenmek için kendinize boş vakitler oluşturmaya çalışın. Yaşamı doğal akışına bırakın.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşünceler tüm gün boyunca zihnini meşgul edebilir. Her ne kadar kuruntuların ve yaşamsal kaygıların artsa da bu durumun sana iyi gelmediğini iyi biliyorsun. Çizginden çıkmamak için duygularından çok mantığına yönelmen gerektiğini gün içerisindeki gelişmeler sayesinde daha iyi anlıyorsun. Maddi anlamda belli birikimler yapmak istesen de bir anda çıkan harcamalar bu konuda sana engel olabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle akşam saatinde uzun bir konuşma yapabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemliprojeleri gündeme gelebilir ve yeni başlangıçlara adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı veya ticari projelerinizle ilgili konularınız var ise onları bugün mutlaka takip etmelisiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi birikim yapmak istesen de harcamaların sana engel olabilir. Sevgilinle uzun bir konuşma yapabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kulağınıza gelecek bir haber yakın arkadaşlarınızın canını sıkacak cinsten olabilir. Bu haberi onlarla paylaşıp paylaşmamak arasında kalacaksınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın para evinizdeki seyahatine devam edeceği bugün ödemelerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Eşinizle veyaortaklarınızla gelir paylaşımıyla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz.Size kendinizi değerli hissettirecek kişilere zaman ayırmak iyi gelecektir. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile sosyal çevrenizde dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkizler burcu maddi kazançlar konusundaki hırslarınız artıyor. Siz de çok daha fazla para kazanmak, belki değişik yatırımlar yapmak istiyorsunuz. İstediğinize ulaşabilecek fırsatlar doğacaktır, merak etmeyin. Şanslı bir gündesiniz. Gizli yürüttüğünüz konularda şansınız yaver gidebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize güvenmek konusunda şüphe duymamalısınız. Birçok meziyete aynı anda sahip olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın ve bunları en iyi şekilde değerlendirmek ise sizin elinizde.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; önümüzdeki günlerde sosyal çevrende hareketlilik olabilir, hayatına yeni ilişkiler girebilir. Finansal alandaki kaygılarını gidermek için ailenin, yakın çevrenin desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Ancak alacak ve ödemelerle ilgili gelişmeler gün içinde gerilim hissetmene neden olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>