İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün bir ilişkide sözler vermeye odaklanmış olabilirsiniz. Biriyle ilgileniyorsanız, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Belki de sevgilinizle beraber yaşama, evlenme ya da çocuk sahibi olma zamanınız gelmiştir. Gezegensel enerjiler, gerçekçi ve güvenli bir ilişkiye başlamanıza yardım edecek. Şu an hayatınızda biri yoksa, yakında aynı değerleri ve hayalleri paylaştığınız biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün önemli bir projede inisiyatif almak için güzel bir gün. Muhtemelen enerjiniz ve fikirleriniz içinize sığmıyor. Yaratıcı dürtülerinizi doyurmak ya da gelirlerinizi artırmanın yolunu bulmak için sabırsızlanıyorsunuz. En azından, daha derin bir kişisel tatmin yaşayabilirsiniz. İşinizde cesur ve yaratıcı olun. İyi şeyler sizi bulacak.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün kendinizi bir ağız dalaşının içinde bulabilirsiniz. Deneyim bakımından çok güçlü ve sizin en önemli görüşlerinizi çürütebilecek kapasitede biriyle doğrudan çatışmaya girerseniz şaşırmayın. İşler bir kez kızıştı mı sizi hiçbir şeyin durduramayacağını göreceksiniz. Karşı taraf da sizin sivri dilinizden nasibini alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda ikili durumlar karşınıza gelebilir. Önünüzde iki farklı yol ve seçenek olabileceği gibi birden fazla konuya ve meseleye kafa yorabilirsiniz. Zihnin daha aktif çalıştığı bir gün olacak. Anlık hislerle değil uzun vadeli planlarla ilerleyin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karamsar olmanı gerektiren bir durum olduğunu düşünüyorsan yanıldığını anlaman gerek. Mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmediğin bu günlerde, kendi önceliklerini belirlemek isteyeceksin. Çalıştığı işte mutsuz olan bir İkizler burcuysan, kariyerinde yeni heyecan için arayışların hız kazanabilir. Akşam saatlerini evde ailenle geçirmeyi tercih edeceksin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ile yapacağınız görüşmelerde yeni tanışmalar içinde olabilir ve yeni bir aşkın kapısını aralayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz aşk hayatınız sonunda renkleniyor, bu anın tadını çıkarın.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha eğlenceli vakitler geçirmek için etrafınızdaki insanlarla yeni programlar yapmak isteyebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı başarılı olmakla geçirebilir hem hayatı hem işiniz hem de ilgi alanlarınızı dengeye oturtmak için kişisel bir çaba gösterebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır hayatınızda olan biriyle flörtünüz artık inkâr edilemez bir noktaya gelebilir. Kendinizi geri dönüşü olmayan bir yerde bulmadan önce ne istediğinizi kararlaştırın. Bu, akışına bırakacağınız değil,  ipleri elinize almanız gereken bir konu.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizlebirliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Çevresel koşullarınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık kendinize uygun bir partner adayı bulmak ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız başarılı çalışmalarınız ile patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Bugün yağlı besinlerden uzak durmaya çalışın.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımlar sizi hedeflerinize ulaştıracak.

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>