İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Şeyler Öğrenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün meraklı ve sorgulayıcı olabilir, olayların iç yüzünü sorgulayabilirsiniz. Etik dışı adımlardan ve gizli, kapaklı işlerden kaçınmaya dikkat edin. Değerli eşya ve para kayıplarına karşı, çalıntı durumlarına karşı dikkatli olun.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ilginç alanlarda sınamaktan korkmuyorsun. Sürekli olarak gelişmek ve öğrenmek isteyebilirsin. Hayatında sana bir katkısı olmayan insanların olması bazen yük gibi gelebilir. Aile içinde yaptığın şakaları abartmamalısın. Şakalar tartışmalara dönebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan sana karşı ilgisi olan biri duygularını ifade edebilir. 

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı özlem duyuyor olabilirsiniz. İşlerinizi düzenleyerek bir zaman açabilir ve bir ziyaret planlayabilirsiniz. Kendinize fizikken ve ruhen iyi bakmanız için kafanızdaki sorulara cevap aramaktan vazgeçin. Siz iyi olun ki kafanızın için sussun.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü hissettiğiniz ve hayır demeyi öğrendiğiniz bir gün olabilir. İç potansiyelinizin sizi götürdüğü noktalar size iyi gelecek.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda üzerinizde güce sahip olanlar entelektüel olarak pek güçlü değiller, bu biraz hayal kırıklığına neden olabilir. Görünüşe göre kendi yollarında devam ederlerse işler sıkıcı bir hal alacak. Onların yerine liderliği siz devralmalısınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda istemediğiniz gerilime neden olmak istemiyorsanız, bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. İçsel disiplininizin önemli olduğu bir gün içindesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.  

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili ihtiyaçlarınız ve arzularınız var. Ancak o kadar kafanız karışık ve geleceğe olan güveniniz az ki; bazı şeyler için adım atmak, sonrasını göremediğiniz için sizi korkutuyor. İşinize verdiğiniz özenin karşılığını alacaksınız. Aynı özeni özel hayatınıza da gösterseniz, ne kadar da güzel şeyler olacak.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişi düşünmeye devam ederseniz ileriye gidemezsiniz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz ve kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Aile bireylerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Fakat az kaldı, yakında onunla bağlarınızı kopartacaksınız. Performansınızı korumaya devam ederseniz,ortamında keyifli saatler yaşayacaksınız. Yeni beklentilerle beraber planlarınız da değişebilir. İş ilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi. Elinize beklediğinizden de fazla para geçecek.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>