İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlemenin Faydasını Daha İyi Anlayacaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bazı zamanlarda, duygularınıza göre yaşama eğilimindesiniz. Kalbiniz harekete geçmeniz için size ilham veriyorsa, dürtülerinize göre hareket ediyorsunuz. Fakat bugün, seçimleriniz hakkında daha mantıklı olmaya çalışmalısınız. Size zarar verebilecek veya kötü olabilecek bir duruma atlamayın. Aynı zamanda, arkadaşlarınızın kişisel problemlerine karışmayın. Her ne kadar insanlar tavsiye almak için sık sık size yönelse de, biraz mesafeli davranmakta fayda var.

Zihninizi, uzun zamandır tezahür ettirmeye çalıştığınız bazı büyük planlar için ortaya koymuş olabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün aniden bir parça pasta isteyen son derece büyük bir egosu olan bir şeyle veya biriyle çatışan bir çatışma yaşanabiliri. Ya o ya da bu kişi uçağınızı gökyüzündeyken vurmak istiyor olabilir. Hayallerinize dayanmaktan umut etmekten vazgeçmeyin. Bu karşıtlığın yol boyunca yaşanılan maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Artan tutkunuz, yazım yeteneklerinizi tetikleyip geliştirebilir. Bu, kod yazmak ya da dergiler ya da kitaplar için yaratıcı yazım olabilir. Her durumda, bunun hakkında bir süredir düşünüyorsanız, bu konuda bir kursa başlamak ya da işe atılmak için ideal bir zaman. Konuyla ilgili referans kitaplar ya da bu konuda deneyimli kişilerle yapacağınız sohbetler son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

9 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Koç burcundaki seyrini sürdürüyor. Sabah itibariyle oluşan Ay-Venüs güzel görünümü sayesinde bugün hem aşk hem şans sizinle olacaktır. Çevrenizde adeta ışık saçacaksınız. Yalnızsanız dostlarınızın aracılığıyla gönlünüzü birine kaptırabilirsiniz. Ay ve Satürn arasındaki gergin açının aktif olduğu gece saatlerinde harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Fark etmeden sizi ileride zora sokacak alışverişler yapabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevreni gözlemlemek ve olaylara biraz dışarıdan bakmak isteyebilirsin. Kökten çözmek gereken konularla artık yüzleşme vakti diyerek kolları sıvayabilirsin. Yarım bıraktığın ya da ertelediğin konuların üzerine gitmek için ne bekliyorsun? Eğer uzun zamandır kendini yalnız hisseden ve ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan iletişim kuracağın kişilere bu konudan yakınabilirsin. Ailende sorumluluklarını ihmal ettiğini düşündüğün kişilerle yıkıcı olmamak adına önemli konuşmalar yapabilirsin. Otorite olarak gördüğün kişilere karşı daha dik başlı ama kendinden emin bir tutum oluşturuyorsun. Ancak bazı şeyleri yanlış anlama ihtimalin olabilir, hassas olan konularda önce dinleyici olarak davranman faydalı olacaktır.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili yoğun bir iletişim süreci içerisinde olabilirsiniz. Beklediğiniz teklifleri ve haberleri bugün alabilirsiniz. Bu haberler istediğiniz gibi gelmezse acele hareketlerle başka iletişim yolları denememelisiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlıklar, sosyal uğraşlar açısından hareketli koşullar var. Aynı zamanda yeni bir hedef ya da amaç yüzünden heyecan duyabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Laf arasında söylenen bir söz gerçeğe dönebilir. Açık fikirli olmanızda fayda var. Ortaklık ilişkisi sürdürmekte iseniz ortağınızla sorunlarınızı çözebilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyi aynı anda yapmaya çalıştığınız için bazı noktalarda açık vermeniz çok doğal. Yapmak üzere söz verdiğiniz işleri unutmamaya özen gösterin. Konu sevdikleriniz olduğunda ise buna daha çok dikkat etmelisiniz yoksa ufak tartışmalar yaşanabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet, tam size göre bir gün! Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz. Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşmalarınız konusunda daha titiz olmalısınız. Kaş yaparken göz çıkartmamak için heyecanlı konuşmalarınızda, kişisel konulara girdiğinizde kısa esler vermeniz faydalı olacaktır. İkizler burçları doğum sürecinde. Bu fiziksel anlamda gebelik anlamına gelebileceği gibi, biten bir aşkın yeniden canlanması veya manevi anlamda küllerinden doğmak anlamına da gelebilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; geleceğe dair hedef ve beklentilerini gerçekleştirmek için cesaret toplayabilir, karşına çıkan fırsatları değerlendirebilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle fikir birliğine vararak girişimlerde bulunabilir, hevesle harekete geçebilirsin. Fakat işin finansal boyutu önüne engeller çıkarabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 53" R
Ay
Aslan
24° 14' 14" R
Merkür
Koç
29° 38' 08"
Venüs
Boğa
19° 37' 26"
Mars
Koç
11° 19' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 46' 34"
Uranüs
Boğa
23° 13' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 37"
Lilith
Başak
25° 00' 55"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>