İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kaygıların Harekete Geçebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınız hakkında çok pratik olmaya karar verebilirsiniz. Şu anda yalnızsanız, biriyle tanışmanız için stratejiler belirleyebilirsiniz. Hatta belki internete veya gazeteye kişisel bir ilan verebilirsiniz. Doğru insanların size gelmesi için kullandığınız kelimelere dikkat edin. İyi insanları kendinize çekmek için mantığınızla yaratıcı zihninizi birleştirin!

Bağımsız çalışmak ve projeleri tamamlamaya konsantre olmak için iyi bir gün. İnsanlarla büyük etkileşimlere girmek için o kadar da iyi bir gün değil, çünkü etrafta çok fazla ego ve düşmanlık olabilir. Zamanınızın boşa gittiğini fark edebilirsiniz. Tek başınıza kalıp daha bireysel projeleriniz ve takipleriniz üzerinde çalışırsanız daha iyi olursunuz.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Pozitif haberler alabilirsin. Günün enerjisi güzellikleri ayağına getiriyor. Sahip olduğun doğal karizma yüklelişte. Karşılaştığın herkesle konuş, çekinme! Sana pozitif şekillerde yanıt vereceklerdir. Güzel irtibatlar, etkileşimler, arkadaşlıkla sağlayabilirsin. Belki de romantik bir ilişki olabilir!Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

9 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.04'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar gecikmeler ve programlarınızda aksamalar olabilir. Ulaşım ve seyahat planlarınızda değişimler olabilir. Bu saatten sonra ise ilişkiler, sosyal çevreniz öne çıkıyor olacak. Finansal konularda detaycı planlamalar yapabilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşurken kullandığın kelimeleri karşı taraf yanlış anlayabilir. Bu durumun farkına erkenden varıyorsun. Yakın bir arkadaşının eşinden boşanması sende bazı kaygıları uyandırabilir. Onunla uzunca bir telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinle geleceğe dair bir konuşma yapıyorsun.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize olan bağlılığınız sorumluluklarınızı fazlasıyla yerine getirmeniz bazı olaylarda kendinizi heba etmenize neden oluyor olabilir. Davranışlarınızı dengede tutarak kendi hayatınızdan çalmamalısınız. İmkanları en iyi şekilde değerlendirmeyi seçin.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konula gündeminizi etkileyebilir. Babanızla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven aradığınız ilişkilere çekilebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde bugün detaylar çok daha ön planda olabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde karar vereceğiniz olaylar karşısında farkındalığınız artabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başkalarından gördüğünüz zararlar sizde yeter hissiyatı uyandırmakta. Dostlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel yorgunluk gerçekten enerjinizin tükenmesine neden oluyor. Zihninizi tatile çıkarmaya ne dersiniz? Kafanızı hiçbir şeye yormamak için anda kalmaya odaklanmalısınız.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Başak burcundaki seyahatine başlayacağı 16:30'a kadar Aslan burcundaki seyahatine devam edecek.Gündüz saatlerinde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın dostlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. 16:30 sonrasında ev ve aile konularınız önem kazanıyor. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleri için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Mars'ın Venüs ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde ve flörtlerinizde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlayıcı ve stresli günlerden sonra partneriniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Bugün yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. İnsanlara yardım etmekten büyük bir zevk duyuyorsunuz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Şimdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

9 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>