Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tartışmalar Tatlıya Bağlanıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Bugün birileriyle bazı konuşmalar içine girebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri iletişimi destekliyor. Bazen her şeyi içinizde tutma eğiliminde oluyorsunuz, etrafınızdaki insanları da gerçek duygularınız hakkında tahminde bulunacak konumda bırakıyorsunuz. Bugün daha açık olmaya çalışın. Biraz endişelerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi paylaşmak hoşunuza gidecek. Birisiyle bir sırrınızı paylaşacak kadar yakınlaşabilirsiniz. Bugün, o kişiyle güçlü bir ilişki inşaa etmek için iyi bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

1 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde netleşmeler yaşanabilir,ve özel hayatınızda ortak kararlar öne çıkabilir. Özgüven eksikliği, yetersizlik duygusu yapabileceklerinizi sınırlanmanıza neden olabilir. Kendi değerinizi ve başarınızı insanlar üzerinden belirlemek yerine kendinizi desteklemeye odaklanın.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatındaki rutinlerinde değişiklik yapabilirsin. Bu değişikliği yaptığın diyete bağlamak yanlış olmaz. Evli bir Koç burcuysan eşin ile maddi konularda aldığın önlemler artabilir. İş yerinde yaptığın tartışmalar tatlıya bağlanıyor. Bu durumdan sende memnunsun. Gerginliklerin son bulması performansını artıyor.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yeriniz de olan sorunlar sizleri oldukça sinirlendirmiş olabilir. Yapılan hatayı affetmiyor olabilirsiniz. Kırıcı olmamaya dikkat ederek ekip ruhuna uygun hareket etmeniz ekibe ivme kazandıracaktır. İlişkinize olan yaklaşımınız partnerinizin çok hoşuna gidiyor olabilir.

1 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

1 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maneviyat, evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yoğun olduğu bir günde akışın getirdiği melankoliyi daha fazla hissedebilirsiniz. Bilinçaltınız ve güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

1 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir aile üyesiyle, tercihen o sizi aramadan önce telefonda görüşmelisiniz. Çok megul olsanız bile buna mutlaka zaman ayırmalısınız, yoksa başınız dertte!

1 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gece saatlerinde burcunuzda bir Dolunay meydana gelecek.Bu Dolunay ile kendinizi daha iyi ifade etmek istediğiniz, kişisel meselelerinizin ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 – 15 günlük dönemde sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz, özellikle de baş bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olun. Kişisel hedefleriniz ile partnerinizin veortaklarınızın sizden beklentileri arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gece yarısı burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Nisan ayından beri hayatınızla ilgili almak istediğiniz kararlar, yapılandırmak istediğiniz konularla ilgili yeni bir açılım sağlayacaktır. Halen daha atılımlarınızda engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

1 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>