Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Birkaç problem canını sıkıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Yaratıcılığınız bugün artıyor. Aklınız muhtemelen saatte bin km hızla çalışıyor. Gelecekteki projeler için yeni fikirler ortaya çıkıyor ve günün bir bölümünü onları denemekle geçireceksiniz. Sevgi ve romantizm aklınızda da olabilir, ancak gün boyunca sevgiliniz/eşinizle temasınız sınırlı olabilir. Mümkünse romantik bir akşam planlayın. Yorucu bir güne böyle sonlandırmak mükemmel olacak!

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Evden çık ve deşarj ol. Gururlu ve cesaretli hisset. Sağlıksız bir durumu fazlasıyla olumlu bir hale sokabilirsin; ama önce kendinden şüphelenmeyi bırakmalısın. Eğer kendine yeterince güvenmezsen insanların da sana güvenmesi mümkün olmaz. Dünyaya tam olarak nerede durduğunu göster!Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yasal belgelerin bugün halledilmesi gerekebilir. Ağır ilerleyen çok fazla evrak işi olabilir, asla anlaşılmayan o jargondan bahsetme bile. Ancak, buçok önemli olduğu için çok sabırsız da olmayın. Bunun yerine, bu tür şeylere daha aşina olan birini bulun ve bunları size açıklamasını sağlayın. Daha sonra, tüm bunların kabul edilebilir olduğunu varsayarak ilerleyin. Sonuçlar tüm bunlara değecek!

10 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Balık burcunda ilerliyor. Ay'ın kurduğu olumlu kontaklar sayesinde kronik rahatsızlıklarınız varsa bugün güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişte adımlarını attığınız konularda bugün olumlu dönüşler alabilirsiniz. Ay'ın Merkür ile yaptığı güzel açı nedeniyle hisleriniz kuvvetli olacaktır. İçinizde doğan şeyler, gördüğünüz rüyalar gerçek olabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini dalgın hissedebilirsin! Güne Ay'ın su burcundaki seyriyle başlıyorsun. Kalabalıktan ziyade tek başına çalışmak verimli sonuçlar getirebilir. Bugün sabah saatlerinde kendini biraz dalgın hissedebilirsin. Ancak öğle saatlerinden itibaren tempon artacak, yaptığın işlerde dikkatini toparlamanda fayda var. Çalışma ortamında ve sosyal yaşamında yaptıklarınla ve söylediklerinle ön plana çıkabilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle zaman geçirip duygu ve düşüncelerinizi ifade etmek ve farklı görüşleri dinlemek bakış açınızı zenginleştirecektir. Eş ya da partneriniz ile ilgili bir konuda yeni bir durumu öğrenebilirsiniz. Bunu değerlendirmek adına uygun ama harekete geçmek için uygun değildir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ortamınızdaki olaylar istemediğiniz şekilde gelişebilir. İş yerinizde aşırı kontrol ediliyormuş hissinin gelmesi ile beraber sözlerinize dikkat edemeyebilirsiniz

10 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca ortak maddi konularda, alım satım ve yatırım işlerinde fırsatları değerlendirebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ortaklı işlerden kazanç sağlayabilir, eşinizin, ortağınızın işlerinde düzelme yaşayabilirsiniz. Mücadeleci ruhunuzla giriştiğiniz işlerden keyif duyabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yakın biri size bugün yavaşlamanız gerektiğini düşündüğünü söylerse, onu dinleyin. Çok hızlı bir şekilde yaşıyor ve çalışıyorsunuz ve siz bu enerjiden hoşlanırken sevdikleriniz ihmal edilmeye başlıyor.

10 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğlene kadar işlerinizi toparlayıp, günün ikinci yarısı işlerinize odaklanabilirsiniz.Trekking yapmak, dostlarla macera dolu sohbetlere dalmak, doğada vakit geçirmek enerjinizi yerine getirir. Aile içinde tartışmalara girmekten kaçının. Aidiyet duygunuzu dolu dizgin yaşarsınız.

10 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var. Bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın sonuna doğru kendinizi biraz yorulmuş hissediyor olabilirsiniz. Son zamanlarda çok evcilsiniz. Evde zaman geçirmekten daha fazla hoşlanıyorsunuz. Normalde yerinizde zor duran insanlar olmanıza rağmen bu ara daha sakinsiniz. Genel anlamda sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmanız ve beden sesinizi dinlemeyi ihmal etmemeniz gerekiyor. 

10 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün hassas, duyarlı ve alıngan davranabilirsin. Kendi içine çekilerek, kırıldığını ifade etmeden, hayallere dalabilirsin. Finansal konularda yaşanan gelişmeler bir süredir zihnini meşgul edebilir, hem araştırmalar yapıp hem de sezgilerini dinleyerek planlar yapabilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 28"
Ay
Kova
14° 53' 51"
Merkür
Koç
17° 30' 12"
Venüs
Boğa
02° 45' 15"
Mars
Koç
00° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 23"
Satürn
Balık
16° 41' 60"
Uranüs
Boğa
22° 25' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 20"
Lilith
Başak
23° 29' 45"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>