Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bakış Açını Genişletmen Gerekebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 100%

Romantik ilişkilerin bugün bazı değişikliklerden geçiyor olabilir. Eşinizle nasıl başa çıkacağınıza dikkat ediyorsanız, bu değişiklikler en iyisi olacaktır. Yepyeni bir samimiyet alanı keşfetmeye karar verebilirsiniz. Ya da bir nişan, düğün ya da gelecekteki bir çocuk için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Bu, mevcut bir ilişkiyi sağlamlaştırmak veya potansiyel yeni ruh eşiyle güçlü bir şeye başlamak için iyi bir zamandır.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Bugün amigoluk sana fazla gelebilir. Normalde başkalarını yüreklendirme konusunda başarılısındır. Ama şimdi bazı güç ve ego çatışmaları devreye girebilir. İnsanlarla uzlaşmak pek kolay olmayacak. Bu senin hatan değil! Günün enerjisi bu şekilde. Anlaşmazlıkların sönmesini sağlayıp barış ilan etmeyi şimdilik başka bir güne ertele.İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

10 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerle aranda görüş ayrılıkları yaşayabileceğin bir gündesin. Bugün diyalogda olduğun kişilerin kararlarını sorgulamak ve önyargılı davranmak mantıklı bir hamle olmayacak. Seneler öncesinde yaşadığın durumları tecrübe etmemek adına daha sakin kararlar almalısın. Evli ve 2008 yılından sonra çocuk sahibi olmuş bir koç burcuysan, bugün gireceğin bir ortam sana çocuğunun eğitimi ile alakalı fikirler sunabilir.

10 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Söylemlerinizin arkasında durmalı, hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmamalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirirken planlı ve disiplinli çalışma şeklinizi biraz göstererek yapmalısınız.

10 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki konulara netlik kazandırmak için adım atabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Haftanın programını bugünden yapmak işlerinizi hafifletebilir.

10 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle geçmişten dönüşlerin söz konusu olduğu bu dönemde bu dönüşleri iyice incelemeli ve samimi olup olmadığına emin olmalısınız.

10 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akşam eve geldiğinizde partneriniz size çok çekici gelecek. Romantik dakikalar geçirmeyi planlarken beklenmedik bir misafir kapınızı çalabilir.

10 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Retrosu bugün itibariyle sonlanıyor. Beklettiğiniz işler için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Terazi burcuna giriş yapacağı 13:02 itibariyle ilişkilerinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bugün yalnız kalmak yerine sevdiklerinizle zaman geçirmek istersiniz. Partnerinizle veortaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

10 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilir, mantığınıza tam olarak işlerlik kazndıramayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmemek için çabalayın.

10 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer aşk hayatınızla ilgili almak istediğiniz aksiyonları almaz, özlediğiniz kişi için adım atmazsanız ileride çok büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlıklardaki görevlerinizi yerinize getirmeniz ve sizin de arkadaşlarınız ile ilgilenmeniz gerekiyor. Kafanız karışık. Bazı Koç burçlarının başlarını kaşıyacak vakti yok.

10 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün işlerinde detay gerektiren çalışmalar tüm vaktini alabilir; geleceğin için sağlam adımlar atarak, planlı ve programlı hareket etmen gerektiğini fark edebilir; uzmanlık istediğin alanlara yönelebilirsin. Duygusal açıdan temizlenme ve arınma sürecine gireceğin bir dönemde olduğunu, yorulacağını ama sonunda rahatlayacağını bilmelisin.

10 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 27" R
Ay
Aslan
22° 53' 60" R
Merkür
Koç
29° 29' 57"
Venüs
Boğa
19° 29' 14"
Mars
Koç
11° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 11"
Satürn
Balık
17° 46' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 55"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 16"
Lilith
Başak
25° 00' 10"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>