Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışkansın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişi ile aranda güzel konuşmalar gerçekleşebilir. Veya güzel konuşmalar yaptığın birisine karşı güzel hisler besleyebilirsin. İletişim ve muhabbet, aşk konularında güzel sonuçlar verecek bugün.

İş yaşamınızda iki ayrı konunun üzerine yoğunlaşabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli işbirlikleri içine gidebilir ve bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz. İş yaşamınızda hukukla ilgili çeşitli konular gündeme gelebilir. Yeni beklentiler içine girebilirsiniz yada beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda yapacağınız girişimlerde dikkatli davranmalısınız.

Bugün pratik olmalı ve gerçekçi davranmalısın. Hayallerine göre veya isteklerine göre hareket etmek yerine halihazırda var olan durumlara adapte olmalısın. Parasal konularda kendini sıkmamak için gerçekçi davranman gerekecek.

Uyku düzenine dikkat etmen gereken bir gündesin. Bugün erkenden yatağa girmek ve güzel bir uyku çekebilmek için hazırlıklarını ona göre yapman gerekecek. Uyumadan önce sıcak bir banyo ve temiz çarşaflar sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı mevzuları zorlamak yerine oluruna bırakmayı tercih etmelisin. İlerlemeyen sohbetler, sonu gelmeyenadımları yerine bazı şeyleri zamana bırakmak daha iyi olabilir. Bugün kendini aşırı derecede yormamaya bak.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün geleceğe dair planlarınızı gözden geçirecek ve somut bir şekilde hedeflerinize ulaşmak için adım atacaksınız. Bugün aileniz ve evinizle ilgilenmeniz için mükemmel bir zaman! Gününüzü eğlenceli hale getirmek için sevdiğiniz aktiviteleri yapmaya özen gösterin. Enerjinizin yükseldiğini fark edeceksiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gruplar, alacağın inisiyatifler önemli olacak. Bir konuda liderlik edeceğin bir gündesin. Geliştiren, çoğaltan ve vizyon katan kişiler ve kurumlar ilgini çekebilecek. Önemli insanlarla iyibirliktelikleri yapabileceksin. Sıra dışı kişiler ve yaşamlar bugün ilgini çekebilir. Bulunduğun ortamlarda bilginle dikkat çekeceksin.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fedakar ve yardımsever yanınızın karşılık bulmadığını düşünmek, bunu hissetmek sizi mental olarak yorabilir. Bugün muhataplarınıza karşı her zaman olduğundan daha farklı bir gözle bakabilirsiniz. Kenarda kalmak yerine değerinizi, emeğinizi ve düşüncelerinizi düşünerek hayatın içinde yer almaya devam etmelisiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü ruhsal enerjinizi yükseltiyor ve adeta tıkandığınız her konuda nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Hüzünlerinizi kaygılarınızı arkanızda bırakarakve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. Özel yaşamınızda ki sorunları uzlaşmacı tavrınızla aşarak yeni ve huzurlu bir başlangıç yapabileceksiniz. Uyumlu davranışlarınız sizi her anlamda kazançlı çıkartacak.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafana takılanları çözmek için daha fazla vakit ayırabilirsin. İçine sinmeyen şeyleri düzeltmek adına çabalara girmen seni memnun edebilir. Daha dikkatli davranarak aklındaki soru işaretlere çözüm bulabilir, kendi hayatını daha fazla yoluna koyabilirsin.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık ayrıntılarla uğraşarak bazı hedeflerinizi hayata geçirmek için uzun bir zamandır sıkı çalıştınız. Adanmışlığınız sizi, bugün bulunduğunuz bu noktaya getirdi. Yaptığınız, dokunduğunuz her şeyle bir bütün oluyorsunuz ve bu, yaptığınız şeyi büyük bir tutku ve yaratıcılıkla başka bir boyuta taşıyor. Bilgeliğiniz, becerilerinizin sınırlarının çok daha ötesine ulaşabiliyor. Şu anda kendinizi içinde bulduğunuz labirentten çıkmanıza yardımcı olacak olan sezgisel, yaratıcı, dişil enerjinizdir, bu nedenle kalbinizin fısıltılarını takip ederseniz hiçbir şeyin sizi engelleyemeyeceği konusunda güvende hissedin.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter’den önemli destekler almaya devam ediyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Çıtanızı yükseltin.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık kişiliğinizden memnunsunuz. özellikle eğer sizi kısıtlıyorsa, geçmişten kendinizi ayırmak isteyebilirsiniz. Eğer siz yirmi sekiz civarında iseniz, kendinizi bir yetişkin olarak görün. Eğer elli altı civarında iseniz, benzersiz ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olun.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>