Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgınsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemler gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz arasındaki dengeyi korumaya çalışın. Kendinizi her açıdan daha canlı hissedeceksiniz.

Mesleğinizle ilgili yeni sorunlar gündeme gelebilir. Zihinsel olarak fazlasıyla meşgul hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınıza uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Odaklanmayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazanç yöntemleriniz, işinizi yapma şeklinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu durum bazı vedaları ya da yapılanmaları gündeme getirebilir. Bugün sizinle benzer işleri yapan kişileri takip ederek kendiniz için dersler çıkarabilir, harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Tatlı tüketiminde aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olabilir ve başkalarını etkileme yeteneğiniz artabilir. İlişkilerinizde daha aktif ve liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmak ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumaya özen gösterin ve duygusal tepkilerinizi kontrol altında tutun. Aşk hayatınızda romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinde dalgın olman patronlarının gözünden kaçmıyor. Üstlerin tarafından eleştirilere maruz kalabilirsin. Arkadaş ortamında farklı düşüncelere sahip kişilere öfkelenmeyi bırakıyorsun. Farklı bakış açısına sahip kişilerle saygı duymayı öğreniyorsun. Yeni bir ilişkiye başlamış Koç burcuysan, partnerinin sana dürüst davranmadığını düşünebilirsin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi tarzınızı yansıtmak zor ya da kısıtlayıcı olabilir. Kabul görme kaygısı taşıdığınızda bu durumun daha da ağırlaştığını düşünerek öfkelenebilirsiniz. İnsanların beklentilerini, düşüncelerini anlamaya gayret ettiğinizde sizin fikirlerinizin nasıl kabul ve değer göreceğini belirlemenizde kolaylaşabilir.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. İletişiminizle ilgili konularda yara alabilirsiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda yaşadığınız problemleri çözmek için planlı olmayı tercih edebilirsiniz. Öz disiplini kendinizde hissetmek için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında dönen konuşmalara katılmak ve kendi fikrini ifade etmek senin için önemli olacak. Çevrendeki insanların senin fikirlerine saygı duyması bugün seni daha da mutlu edebilir. O yüzden kendini geri çekme bugün.

10 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğer son zamanlarda işleri abartıyorsanız yavaşlamanızı hatırlatıyor. Daha önce halının altına süpürdüğünüz veya gözden kaçırdığınız bir konuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Veyahut birine yardım etmek için kişisel bir fedakarlık yapmanız gerekebilir. Şu anda hayallerinizi yaşamadığınızı hissedebilirsiniz ancak sizi önemli değişiklikler yapmaya motive edebileceğinden, bu senaryodan oldukça güç kazanabilirsiniz. Stratejiler geliştirmek ve neyi başarmak istediğinizi düşünmek, bir şeyi aceleyle gözden kaçırmanızı önleyecektir.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para, kazançlarla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız iyimser bir döneme giriyor. Kendinizi çekici hissedecek ve bu durum dış görünüşünüzü de olumlu etkileyecek. İş hayatınızda yeni girişimler yapmak için riske girmeye hazırsınız. Fakat aldığınız sorumluluklar sizi engelliyor. Soğukkanlı tutumunuz nedeniyle karar vermekte zorlanıyorsunuz. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

10 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 52" R
Ay
Balık
28° 34' 26"
Merkür
Koç
19° 16' 43"
Venüs
Boğa
06° 30' 34"
Mars
Koç
03° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 13"
Satürn
Balık
16° 57' 31"
Uranüs
Boğa
22° 36' 14"
Neptün
Balık
29° 02' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 30"
Lilith
Başak
23° 50' 02"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>